Xiaomi MiJia vízforraló bemutató és teszt

483

Ez egy tényleg egyszerű, ám nagyon hasznos konyhai kisgép! Nem is gondoltam, hogy mennyi időt és energiát (pénzt) pazaroltam eddig víz melegítésre!
0.5 – 1.5 liter vízkapacitással mindenre is alkalmas. Mikor azon gondolkodtam, hogy mire is jó még az általa felforralt víz, jöttek ám vad ötletek, de egy átlag háztartásban kávé, tea, leves, felmosóvíz, stb. amire minden nap használjuk. Kreatív ötletek jöhetnek kommentben Facebookon, vagy YouTube-on!

1.800 wattos teljesítménnyel nagyon gyorsan felmelegít akár 1.5 l vizet, és a 304-es rozsdamentes acélbelső mindent IS kibír, semmi nem fog kioldódni belőle, mint az ócó műanyag kancsókból.

Duplafalú kialakítással még a belsejében bugyogó víz mellett is csak kellemes meleg a kancsó külső fala, így nyugodtan megfoghatjuk, nem fog megégetni. Három védelemmel van ellátva, áramütés elleni védelem, száraz égés elleni védelem, automatikus kikapcsolás.

A Xiaomi MiJia vízforralót szinte mindenhol megvehető, ára eléggé ingadozó, keletről 7.500 Ft körül rendelhető, itthon akár 12.000 is lehet, ami egy kicsit sok egy vízforralóért, amit hasonló tudással, más márkában már 3-4.000 forinttól megvehetünk. Szóval fanoknak kötelező darab! :mrgreen: