Xiaomi MiJia Roborock 2 – A robot porszívó támadása – Első rész

6475
- Hirdetés -

A Xiaomi robot porszívók olyan hihetetlen utat tettek meg ideáig, na nem a Kína – Magyarország távolságra gondolok, hanem a népszerűségére. Az első generációs porszívó hazánkban is olyan népszerűvé vált, hogy még magyar szinkront is kapott, amiről bővebben a magyar fórumon olvashattok. A második generációs porszívó, egy kicsit hatékonyabb, de drágább, kicsit többet tud az elődnél, de még így is árával és tudásával nem szerénykedhet a világ vezető háztartási márkáinak termékei mellett. Most meg már itt a harmadik generációs, olcsósított, kicsit lebutított változat, de még mindig érdemes a Xiaomi márkánál maradnunk, hisz tudjuk ilyen minőséget, ilyen áron nem találunk…

Na de ne szaladjunk ennyire előre, ismerkedjünk meg a Xiaomi Mijia Roborock 2 okos robot porszívóval, vagy ahogy hívják még Roborock S50. De nem az. Van egy kis kavarodás a típus körül, ami nálunk fordult meg, az Roborock S502-00. A gyártó honlapján csak simán Roborock S5… mi vaaaan?

A porszívó bemutatását több kisebb videón keresztül fogjátok látni, hallani, annyi anyag gyűlt össze, hogy egyben nem mertük kirakni (majd egy óra lett). Így 3-4 részletben kapjátok a nézni valót, amiből fent az első részben kicsomagoljuk és kicsit ismertetjük a porszívót és a kiegészítőket. A következő videóban bemutatjuk a részletes karbantartást és tisztítást, majd jön a Mi Home alkalmazás bemutatása. Ez utolsóban bemutatjuk működés közben, előnyeivel és hibáival együtt. (Közben készül a kávéfőző bemutató is! 🙂 )

Jó szórakozást kívánunk!

- Hirdetés -

3 HOZZÁSZÓLÁS