web analytics
- Hirdetés -spot_img
Kezdőlap Hírek Xiaomi MiJia Quartz vízálló okosóra (Gearvita)

Xiaomi MiJia Quartz vízálló okosóra (Gearvita)

9874

A MiJia a Xiaomi-nak nem kimondottan sportórákat készít, azok leginkább a Huami az Amazfit órái. A MiJia exkluzívabb megjelenésével több mechanikus órát, több nyertes dizájnnal örvendeztette meg a rajongókat és most egy a kettő öszvérével találkoztunk.

A Xiaomi MiJia Quartz óra ugyan mechanikus, de vannak okos funkciói, ami nem olyan eget rengető, inkább amolyan plusz funkció. Az óra Bluetooth 4.0 BLE kapcsolaton keresztül kommunikál az órával és a Mi Home alkalmazáson belül van lehetőségünk némi beállításra. Ezen funkciók ezekre korlátozódnak:

  • Világ óra
  • Időzített értesítés
  • Hívás értesítés
  • Ébresztés

Az órának nincs kijelzője, sem hangja, se semmi. Csak rezegni tud, de azt gyengén. Mutatja az időt és a hozzávetőleges napi lépészszámot, mást nem. Az idő beállítása előre beállított időzónákhoz kapcsolható, ilyenkor az óra magától, egy kis motor segítségével állítja a mutatókat a megfelelő helyzetbe. Az óra oldalán található gombnak nem sok szerepe van, a telefonhoz való csatlakozáskor megerősítés és az óra újraindítása.

Az óra 3ATM vízállósági deklarációval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az óra viselése megengedett pl. autómosásnál, fürdésnél, zuhanyzásnál, hegymászásnál, ejtőernyőzésnél, sárkányrepülésnél vagy síelésnél. Ellenáll az izzadtságnak, kondenzálódásnak és esőcseppnek.

A lépés számlálója az órának erősen közelít az Amazfit termékeihez, a mutató csak hozzávetőleges értéket mutat, hisz csak százasával van bejelölve a körcikkely, így a pontos értéket csak a telefonunkon tudjuk megnézni. Ezért sportoláshoz, nem igazán ajánlott, csak amolyan “mennyit léptem ma” esete forog fent. Az óra jópofa, de egyben szép is, letisztult, semmi felesleg nincs rajta, egy sima egyszerű kvarc órához hasonlít.

Az órát nem mutathattuk volna be nektek nélkületek, hisz a partnereink a ti aktivitásokért cserébe küld bemutató terméket nekünk. Az óra a Gearvita jóvoltából került hozzánk, amit ezúton is köszönjük. Az órát itt tudjátok megvásárolni, ha szeretnétek magatoknak, de a facebook oldalunkon egy játék keretein belül kisorsoljuk a bemutató terméket!!!

Jó szórakozást!