Xiaomi MiJia hőmérséklet és páratartalom mérő / IoT hírek, eredmények

4436
- Hirdetés -

A Xiaomi rengeteg innovatív terméket mutatott be az elmúlt 7 esztendőben. Ezzel a kiemelkedő teljesítménnyel és következetes a cég az IoT fejlesztések centrumában helyezkedik el. Az IoT lényegét még ma sem mindenki érti, pedig rendkívül egyszerű. Ez egy olyan koncepció, amely révén számos intelligens eszköz összekapcsolható és vezérelhető egy központi hubból (Getaway). Ezzel a fejlődéssel valódi XXI. századi okos otthont alakíthatunk ki költséghatékonyan. De ugyanígy egy modern irodát is felszerelhetünk a Xiomi gyártóinak termékeivel. “Az otthonod sosem veszíted szem elől.”

A Xiaomi IoT fejlesztői konferencián a vezérigazgató – Lei Jun bejelentette, hogy a Xiaomi IoT platform több mint 800 intelligens eszközzel rendelkezik 400 partnertől. Azt is kijelentette, hogy a vállalat több mint 85 millió csatlakoztatott eszközzel rendelkezik, így ez a világ legnagyobb intelligens platformja az intelligens hardverek számában.

A konferencia alkalmával a vállalat az IoT eszközök “flottájához” bejelentette a Xiaomi Mijia Bluetooth-os hőmérséklet és páratartalom mérőjét, melynek ára mindössze 69 yuan (nettó $11). Ez a Bluetooth higrométer egy kompakt, minimalista, hengeres kivitelű eszköz az elején egy egyszerű LCD kijelzővel, a valós idejű monitorozáshoz. A beltéri hőmérséklet és páratartalom változásait, valamint hideg és nyirkos környezeti körülményeket is láthatjuk. Ez a készülék beépített, nagy érzékenységű érzékelővel rendelkezik, amely pontosan 0,1-es pontosságú érzékelést biztosít.

A Xiaomi Mijia Bluetooth Hőmérséklet és Páratartalom mérő csatlakoztatható a Mi Home APP-hoz, összekötve más intelligens eszközökkel, így kiegészíti, és pontosítja a belső értékeket, ezáltal a kényelmünket is.Az első tesztpéldány már úton van Smart Home közösségünk egy tagjának, és várhatóan meg is osztja velünk tapasztalatait hamarosan.
Addig nézzük, mit tartalmaz a termék csomagolása.

Unboxing

A forgalmazás egyes webshopokban már megkezdődött. A cikk írásakor az aliexpress-ről $18-tól érhető el az eszköz.

Cikkünket hamarosan bővítjük, ugyanis én is beruházok egyre jövőre.

 

- Hirdetés -