Xiaomi MiJia Bedside Lamp 2 bemutató – Banggood

0
1899

Egyből egy helyesbítéssel élnék, a videóban a Philips lámpáját említem és a MiJia első termékéről van szó.

Az éjjeli lámpák második generációja, az elvártaknak megfelelően méltó utódja az első éjjeli szekrény ékességének. Bár vannak érdekességek, de erre majd később térek ki. Első ránézésre és már fogásra is az embernek olyan érzése van, mintha puha műanyag burkolata lenne, de amint jobban megtapogatjuk, nyomkodjuk, kiderül, hogy eléggé rideg és elég vékony, hogy tökéletesen átengedje a fényt.

A lámpa fényét WRGB ledek biztosítják, összesen 9W teljesítményt felvéve. Ebből 12 db 0,6W led fényforrás ami fehér fényért felelnek és 6 db 0,3W RGB led pedig a határtalan színkavalkádért. Mind ezt a 12V / 1A töltő tápellátása teszi lehetővé.

Az előző lámpához képest a lámpa teljes felülete szolgáltatja a fényt, amit 2 és 400 lumen között állíthatunk. A fehér fény tartományát 1.700k és 65.000K között tudjuk beállítani.

A lámpa távoli vezérlése történhet a jól megszokott Mi Home alkalmazáson keresztül és így Kínában a Xiao AI, vagyis a Xiaomi asszisztensével, hang segítségével. Ezen felül az Apple HomeKit rendszerében is használható és az almások által megszokott Siri segítségével bármi beállítható a lámpán.

Akinek túl futurisztikus a hang utasítás, vagy a távoli vezérlés, annak minden lehetősége megvan a lámpa oldalán található kezelőszervvel működtetni, ki/bekapcsolni, fényerőt állítani és színt.

És a végére egy kis fekete leves, a lámpában elméletileg van Bluetooth 4.1 BLE, a dobozán is rajta van, de nem működik.

Ha megtetszett az új MiJia lámpa, a Bangood oldaláról meg is tudod rendelni, most 7% kedvezménnyel, ha a vásárláskor ezt a kupon kódot használod: AFF7OFF

A videóhoz jó szórakozást kívánok!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ