- Hirdetés -
()

Már lassan megszokjuk, hogy folyamatosan bobmáznak minket szebbnél szebb képekkel és videókkal különböző gyártók új telefonjairól. A Xiaomi sem marad ki, évről-évre minden új Mi megjelenés előtt kapjuk a megálmodott, koncepciós média áradatot.

A mostani videó az Mi7 telefonról készült, egy kicsit hamarabb mint várni lehetett. Az alkotók, mint minden esetben, high-tech sci-fi kütyüknek képzelik el a soron következő eszközt. Az Mi7 koncepciós videóját a TechConfigurations készítette, szerintük ilyen lesz a 2018-as Xiaomi zászlóshajója:

Az általuk megálmodott telefon egy Mix és Mi6 a legfejlettebb, talán még meg sem jelent, technológiával ötvözött öszvére. A képernyő lekerekített sarkú, 5,7″ és 18:9 arányú mely a teljes váz 97%-át teszi, az előlapi kamerája 16MP széles látószögű, Írisz felismerésére alkalmas, míg a hátul dupla 16MP kamera, az Mi6-ból jól ismert sima és nagy látószögű, dupla vakuval. A teljes képernyő miatt nincsenek fizikai gombok, így a képernyőre kerülnek. A Home gomb 3D touch képes (az egész képernyő) és az ujjlenyomat olvasó a képernyőbe van ágyazva. Hátlapja, mint az Mi6-nak 3D üveg ami a legújabb Gorilla Glass 5-ből készül. Sztereó hangszóró és persze beszéd hangszóró itt mint a Mix-ben Akusztikus Kerámia Technológia. 4 színben megálmodott hátlap, mint az Mi6 esetén, csak hát még arra is várunk, vagyis várhatunk, mert ugye ezüstben nem fog egyhamar megjelenni. Belsőleg persze a jövőévi legfejlettebb alkatrészeket jósolják bele, Snapdragon 845 Soc, 8GB RAM, 128GB ROM, 4G LTE (B20 is). A legmeglepőbb lenne, ha IP68 szabványúra tudnák megcsinálni, ami víz és por állóságot jelent.

Még szűk 1 év van hátra az igazi Mi7 megjelenéséig, addig még biztos születnek hasonló koncepciók és persze az elmaradhatatlan, kiszivárgott, pletyka képek.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -