Xiaomi Mi6 a legellenállóbb a hajlító teszten

1554
- Hirdetés -

Egyik kedvenc YouTuberünk, Zach a JerryRigEverything-től visszatért, és ezúttal a Xiaomi Mi6, az egyik kedvenc okostelefonunk kerül kínzásra. Szóval küldd el a gyenge idegzetűeket a környékedről, mert ez kegyetlen lesz!

Mielőtt megnézed a kínzást, 1-2 fontos információt elmondok. Először is a telefon jó volt a tartósság szempontjából – különösen a tavalyi felhozatalhoz képest, nevezetesen a Xiaomi Mi5-hez képest. A Mi6-os kijelzője a Mohs-skálán 6-os értéket mutatott, ami a karcállóság szempontjából elég erősnek bizonyult – mint a legtöbb csúcs kategóriás modellnél. A tesztek tartalmazták az ujjlenyomat-szkenner karcállóságát – amely a karcolásoknak ellenállónak bizonyult, ugyanúgy üvegben rejtve a telefon képernyője alá. Ugyanez vonatkozik az elülső kamerára is.

Annak ellenére, hogy a sima Mi6 volt, és nem a kerámia változat, nagyon jó volt a csepp, leejtés és karcolás teszt, így számíthatunk arra, hogy a fent említett változat (Kerámia) még jobban teljesít. A videó utolsó percében láthatod a hírhedt Bend tesztet, amit készülék túlélt lenyűgöző eredményekkel.

Na most nézd meg a videót!

- Hirdetés -