KezdőlapHírekXiaomi Mi6 ezüst verzió nem biztos, hogy valaha napvilágot fog látni...

Xiaomi Mi6 ezüst verzió nem biztos, hogy valaha napvilágot fog látni…

2017 nagy durranása volt a Xiaomi Mi6. Mi is jól szemügyre vettük nem is olyan rég egy átfogó tesztben. Akkor bejelentett színek nagyon felhergelték a közönséget, kék, fekete, fehér és egy nagyon különleges ezüst verzió. Azóta a fekete, kék és fehér már kapható, viszont az ezüst nem akar piacra kerülni.

A Xiaomi marketing igazgatója, Zang Zhiyuan megerősítette, hogy az ezüst változat mostanában nem lesz elérhető.

Nagyon érdekes, hogy ez a nyilatkozat akkor került ki, mikor egy Xiaomi Mi6 ezüst verzió került ki on-line aukcióra, 3999 Yuan (kb. 585$) kezdőárral. Erre az aukcióra reagálva jelentette ki Zing Zhiyuan, hogy az ezüst variáns gyártása rendkívül összetett, a Xiaomi még mindig a gyártási eljárás tökéletesítésén dolgozik. Ez az ezüst verzió, egy fejlesztői eszköz és a Xiaomi jogos tulajdona, így a cégnek jogában áll eljárást indítani mind az eladó, mind a vevővel szemben.

Nagyon sok média és fogyasztó azon az állásponton van, hogy az ezüst Mi6 csak egy reklámfogás, amivel több vásárlót tudnak az Mi6 vásárlására ösztönözni. Ez egy valós probléma lehet, amellyel a Xiaominak szembesülni kell, ha nem kezdik el hamarosan forgalmazni. Mi sem látunk nagy esélyt arra, hogy megjelenik a közeljövőben ebben a színben, de bízunk benne, hogy ránk fog cáfolni a Xiaomi és úgy az egész kételkedő tömegre.

Kövess minket, ha időben értesülni akarsz az ezüst Mi6 megjelenéséről!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img