- Hirdetés -
()

2017 nagy durranása volt a Xiaomi Mi6. Mi is jól szemügyre vettük nem is olyan rég egy átfogó tesztben. Akkor bejelentett színek nagyon felhergelték a közönséget, kék, fekete, fehér és egy nagyon különleges ezüst verzió. Azóta a fekete, kék és fehér már kapható, viszont az ezüst nem akar piacra kerülni.

A Xiaomi marketing igazgatója, Zang Zhiyuan megerősítette, hogy az ezüst változat mostanában nem lesz elérhető.

Nagyon érdekes, hogy ez a nyilatkozat akkor került ki, mikor egy Xiaomi Mi6 ezüst verzió került ki on-line aukcióra, 3999 Yuan (kb. 585$) kezdőárral. Erre az aukcióra reagálva jelentette ki Zing Zhiyuan, hogy az ezüst variáns gyártása rendkívül összetett, a Xiaomi még mindig a gyártási eljárás tökéletesítésén dolgozik. Ez az ezüst verzió, egy fejlesztői eszköz és a Xiaomi jogos tulajdona, így a cégnek jogában áll eljárást indítani mind az eladó, mind a vevővel szemben.

Nagyon sok média és fogyasztó azon az állásponton van, hogy az ezüst Mi6 csak egy reklámfogás, amivel több vásárlót tudnak az Mi6 vásárlására ösztönözni. Ez egy valós probléma lehet, amellyel a Xiaominak szembesülni kell, ha nem kezdik el hamarosan forgalmazni. Mi sem látunk nagy esélyt arra, hogy megjelenik a közeljövőben ebben a színben, de bízunk benne, hogy ránk fog cáfolni a Xiaomi és úgy az egész kételkedő tömegre.

Kövess minket, ha időben értesülni akarsz az ezüst Mi6 megjelenéséről!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -