Xiaomi Mi Vacuum-Mop Essential teszt

3376
- Hirdetés -
()

Lassan végére érek a Xiaomi Mi Vacuum-Mop Essential bemutatásának és tesztjének, már csak egy rész maradt hátra, a karbantartás. A fenti videóban mindent elmondtam róla, talán még többet is, mint kellett volna, de a teljes kép csak így állhat össze.
A Essential porszívó mindenre IS jó, felporszívóz és fel is töröl. Na de nem minden tejfel vele kapcsolatban, az ára tükrözi azokat a hiányosságokat, amik nincsenek meg benne, mint a nagyokban. Szoftveresen csekély lehetőség az irányításra, majdhogynem csak formális és informális, de van pár lehetőség.

A készüléket bárkinek nyugodtan ajánlom, de pár dolgot előtte tisztázni kell. Lehetőleg olyan lakásba vigye haza mindenki, ami nem zsúfolt, nincs a falak és bútorok között rengeteg akadály. De mint a bemutatóban is említettem, így is, úgy is el kell pakolni porszívózás előtt, hogy a porszívó rendesen kitakarítson. Nincs lézeres és optikai térképalkotó hardvere, megy mindennek, ami a földön van és az alapján rajzolja meg a térképét, az alapján tervezi meg a szoftvere az utat, hogy merre menjen.

Nincs zóna takarítás, nincs NO-GO zóna, nincs NO-MOP zóna, szóval a porszívó teljes takarítást tud végezni minden alkalommal, hacsak mi magunk, manuálisan nem irányítjuk oda, ahova kell és végeztetünk vele “Spot” takarítást. Egyszerű mint a faék, de mégsem. Felmosó rendszere fejlett, 3 fokozatban állíthatunk vízmennyiséget, a szívóerőt pedig négy lépésben állíthatjuk. Ha nem Turbo fokozatban van, akkor önmagától észreveszi, hogy szőnyegen van és aktiválja a Turbo fokozatot. Piros pont!

Kicsi lakásban nem annyira ajánlott, nehezen boldogul kis terek bejárásával, miután körbejárta a helységet, a cikk-cakk mozgással takarítja fel a többi helyet és néha túl kevés a hely a manőver elvégzéséhez és csak téblábol néha. De ez ne ijesszen el senkit, mókás ahogy próbálkozik minden cm2 elérésével, hogy gazdája elégedett legyen. Fel fog mindenhol takarítani!

Nos. Ha kedvet kaptál beruházni e remek kis porszívóra, akkor már nincs más teendőd, mint ide kattintani és megvásárolni a xiaomishop.hu webáruházból. Nem árt sietni, idén már nem lesz jobb kínálat karácsonyi ajándéknak!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -