KezdőlapHírekXiaomi Mi Store - túl az ezredik bolton

Xiaomi Mi Store – túl az ezredik bolton

A Xiaomi, a világ egyik vezető technológiai vállalata, ma bejelentette, hogy a Xiaomi Store boltjainak a száma a globális piacokon* átlépte az ezret, ami jelentős mérföldkövet jelent a vállalat globális terjeszkedésében.

Széllel szemben – Nyílik az ezredik Xiaomi Store bolt az eddigi leggyorsabb növekedést hozó évet követően

A jelentős teljesítményt annak ellenére sikerült elérnie a vállalatnak, hogy a hagyományos üzletek világszerte komoly kihívásokkal szembesülnek. Az, hogy a Xiaomi Store ilyen körülmények között is sikeres tudott maradni, azt bizonyítja, hogy a Xiaomi márkát nagyon sokan kedvelik és hogy nagyszerű lehetőségei vannak a globális piacokon.

A Xiaomi Store hálózatát független, hagyományos kiskereskedelmi üzletek alkotják, amelyeket a Xiaomi saját partnerei alapítanak és üzemeltetnek. Az összes globális Xiaomi Store Xiaomi szabványok szerint működik, és kizárólag eredeti Xiaomi termékeket árul. A Xiaomi Stores tagjai tehát a vállalat hagyományos kiskereskedelmi üzletágának magas színvonalú szolgáltatások nyújtó hivatalos képviselői.

Globális Xiaomi Store kampány – 5 év távlatából

Az első nemzetközi Xiaomi Store bolt 2016-ban nyitotta meg kapuit a Mi-rajongók előtt Szingapúrban. Azóta az üzlethelyiségek száma világszerte gyorsan növekedett.

A különleges alkalomra tekintettel, a Xiaomi online és offline formában is elindította az 1000 Xiaomi Stores eseményt, amivel annak a sok-sok Xiaomi felhasználónak és Mi-rajongónak is köszönetet kívánnak mondani, akik az elmúlt évek során támogatták a vállalatot és hittek a termékeiben.

A Xiaomi az elmúlt negyedévben bővült a leggyorsabban amióta 2016-ban elindult a Xiaomi Store program. A vállalat az 1000. Xiaomi Store megnyitása alkalmából rendezett
ünnepséget tartja a legalkalmasabbnak arra, hogy megköszönje a Mi-rajongóknak kitartásukat a márka mellett egy kihívásokkal teli évben.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek