KezdőlapHírekXiaomi Mi Store nyílik Magyarországon

Xiaomi Mi Store nyílik Magyarországon

A Xiaomi Magyarország hivatalosan is bejelentette, hogy Mi Store üzletet nyit hazánkban, Budapesten. A Xiaomi márka magyar múltja egészen 2011-re nyúlik vissza, akkor kezdtek el lelkes hazai rajongók a MIUI fordításával foglalkozni. Mivel a márka akkor még csak egyetlen készüléke volt a cégnek, nem számított még csak ismert márkának sem és nem is tűnt ki, az akkor mindent másoló kínai telefongyárak közül. Az áttörés 2013-ban kezdődött, mikor megalakult a MIUI Magyarország és az akkor már elterjedt Mi 2s telefon megalapozta az érdeklődést hazánkban is. Az Mi3 megjelenésével, egyenesen berobban a köztudatba és elindult azon az úton, amelyen most mindenki ismeri.

Évekig nem történt előrelépés Magyarországon, egészen a tavalyi évig, mikor elindult az európai hódítás és hazánkban két cég is elnyerte a hivatalos viszonteladói státuszta, az Ingram Micro Magyarország Kft és a WayteQ Europe Kft. Erről írtunk is anno. A fizikai boltok mára olyannyira elterjedtek, hogy a márka hazájában szinte már hetente nyílik egy-egy, Európában viszont a terjeszkedés még nem vett fel ekkora ütemet, itt még mindig a vezető márkák uralják a piacot, de a Xiaomi töretlenül küzdi fel magát a dobogóra és egyre többen kóstolgatják a Sáomi kifejezést. Mára sokaknak életérzés lett és az érdeklődés is olyannyira megnövekedett, hogy az on-line értékesítés mellett szükség van minden országban a fizikai jelenlétre.

A Xiaomi Magyarország lépett egy nagyot ebbe az irányba és létre fogja hozni hazánk első Mi Store üzletét! Sőt már keményen dolgoznak a kialakításon és a berendezésen, a készletek feltöltésén. Az üzlettel nem csak egy újabb bolt lesz hazánkban – mivel eddig is lehetett Xiaomi termékeket vásárolni több viszonteladó üzletében is – hanem ezzel együtt hivatalos ügyfélszolgálat és szerviz is. Utóbbi már eddig is volt, a WayteQ közismert szervize. Reméljük mindenkinek kedvére válik, hogy kedvenc márkája több készülékét is kipróbálhatja, mivel az üzletben elég széles választék lesz, aminek jó része helyben meg is vásárolható.

A magyar Mi Store még ebben a hónapban megnyitja kapuit a nagyközönség előtt és ígéretes nyitási akcióval fognak kedveskedni minden érdeklődőnek. Viszont meg kell említenünk, hogy ne számítson senki arra, hogy eredeti áron fogja megkapni a termékeket, hisz tudjuk, hogy majd világszerte hazánkban van a legnagyobb közteher és adó, így még csak meg sem fogja közelíteni a kinti árakat. Viszont webes árakkal már kiegyezne mindenki, hogy ne csak egy bemutató szalon legyen az egyetlen Xiaomi boltból…

A hivatalos bejelentésben még nem árultál el, hogy pontosan hol lesz az üzlet, de szemfüles rajongók már meg is találták a Lurdy házban a készülő Mi Store-t! 🙂

Várjuk a további hivatalos infókat, addig is maradjatok velünk!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img