Csupán csak fél éve mutatták be a Xiaomi Mi Band 5 karkötőt, majd rá egy hónappal elérte Európát is, Xiaomi Mi Smart band 5 néven. De mi mindig csak a “gagyit” kapjuk, mivel nálunk úgy sem használhatóak azok a funkciók, amit a profibb kínál, mint NFC, hangvezérlés, stb.

Amazfit Band 5
A Mi Band 5 után jött a piacra az Amazfit Band 5, mindenben jobb funkciókkal és tulajdonsággal, mint a Xiaomi verzió, amiről már készítettünk bemutatót YoutTube csatornánkon. A Mi Band 6 talán erre rátesz egy lapáttal, bár sok mindenben nem lesz jobb, mint az Amazfit, de a Mi Band 5-höz, képest klasszisokkal.

A Mi smart Band 6 megjelent az “Indonesia Telecom” indonéz állami üzemeltető adatbázisában található dokumentációban, mely a hordozható eszköz tanúsítványát tartalmazza.

Ugyan ez a kódnév ugyan csak fellelhető az indiai hatóságok listájában is, így már biztos, hogy elindult a Xiaomi Mi Band 6 a megjelenés útján, már csak az európai tanúsítványok vannak hátra!

A Xiaomi Mi Band 6 avagy európai nevén Xiaomi Mi Smart Band 6, valószínűleg már rendelkezni fog véroxigén mérővel, Alexa hangsegéddel, GPS vevővel és persze nagyobb lesz a kijelzője. Már pár dolog lelepleződött a karkötőről, amit itt olvashattok el. A Mi Smart Band 6 gyártását újra a Huami-ra bízzák, így a meglévő technológia már adott, csak kicsit frissíteni, javítani kell rajta, hogy ne csak más, de jobb is legyen az Amazfit karkötőjénél.