Xiaomi Mi retro billentyű, high-tech megoldásokkal

552
- Hirdetés -

Lassan már egy évtizede, hogy feledésbe merültek a régi, mondhatni retro mechanikus PC billentyűzetek, melyeket felváltottak a finom mikrokapcsolós, érintős és hasonló hiper-szuper megoldások. Erre a Xiaomi gondolt egyet és létrehozott a ma technikával egy stílusos mechanikus billentyűzetet a mai számítógépekhez. Miért ilyen különleges ez? Mutatjuk!


Őszintén szólva, csak egy alap billentyűzet kezdeni. Irány vissza az alapokhoz, hogy hogyan jött létre a billentyűzet, hidd el, a régi típusúak a legtartósabbak, tönkretenni is nehéz volt. Az új generációs billentyűzetek csendesebbek, a kattintás lágyabb az íráshoz. Azonban ez a billentyűzet jobban tetszett, mivel LED világítja meg éjjel, így könnyebben lehet írni a fényforrással rendelkező billentyűkkel.

Lássuk mi van a dobozban:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ám az igazi gémer billentyűzet! Imádtunk ezzel játszani anno, ahogy kattogott játék közben, hangjával csak emelte a játékok élményét. A mai napig a legtartósabb játékra való billentyűzet, a ma kapható csendes, drága klaviatúrák életciklusa meg sem közelíti. Emlékszem még fiatalságomra, mikor idegesen, akarom mondani kissé erősebben ütöttem a gombokat, hogy egy-egy Doom pályát meg tudjak csinálni, sosem gondoltam, hogy elromlana. Óóó azok az emlékek…

Aktuális képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Xiaomi billentyűt a kínai webshopból megkapod csupán 299 yüanért.

 

- Hirdetés -