KezdőlapHírekXiaomi Mi Pad 5 óriási akkumulátorral érkezik

Xiaomi Mi Pad 5 óriási akkumulátorral érkezik

Aki még nem olvasta az előző Xiaomi Mi Pad 5 cikkünket, annak röviden összefoglalom. Három is érkezik, ahogy Lei Jun is megmondta. Kiszivárgott infók sokat nem sejtetnek, de szerencsére a tanúsítványok már kézzel fogható bizonyítékok.
Az új Xiaomi Mi Pad, talán az 5-ös számú, bár a Mi Note sorozatnál is találkozhattunk pár szám kimaradásával. Amíg ki nem derül, nevezzük Xiaomi Mi Pad 5-nek. A kínai 3C tanúsítvány szerint a tabletben 4.260 mAh akkumulátorból kettő is helyet kapott. Így az össz. kapacitása 8.520 mAh, ami elég jelentős.

Mondjuk ha hiszünk pletykáknak, akkor kell is, mert 10.1″ 2K képernyőt, MTK Dimensity 1.200 procit meg kell hajtani. Két kivitellel számolhatunk, ami sima és Pro verzióból fog állni, a simát SD870 SoC hajtja, a Pro-ban lesz az MTK, írja a mydrivers.com.

A Pro képernyője a csúcstechnológiás LCD lehet, ami 120 Hz képfrissítéssel és 240 Hz érintés mintavételezéssel célozza meg a szegmens felső kategóriáját, mint az iPad Pro és a Huawei Mate Pad Pro. A Pro még annyi előnnyel kecsegtethet a simához képest, hogy digitális toll funkciót kap, amit a tablet házában találhatunk.

Amit új hírek jönnek, azonnal jövünk a részletekkel! Ne felejts el feliratkozni az azonnali értesítésre, hogy a leghamarabb megtudj mindent a Xiaomi világáról!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek