Mint már a napokban pletykálkodtunk a Mi Pad 4-ről, hát mégis csak megjelenik. Hivatalos plakátot is kapott, a maga 8″ teljes kijelzőjével és jobb teljesítmény, játék élmény ígéretével.

A másik napi pletyka téma a Xiaomi Redmi 6 Pro volt, ami ugyan csak hivatalos plakátot kapott pár infóval…

Sorrendben az infók:

 • Eredményjelző táblán 19:9 képarány
 • Védők: AI támogatás
 • Középjátékosok Snapdragon 625 SoC
 • Csatárok: 4.000 mAh akkumulátor

Amint lesz több infónk, azonnal jövünk!!!

9 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Van választék, senkinek sem kötelező mindig az aktuális modellt megvenni.
  Ázsia igényli, és ez minden gyártónak a lényeg. Az EU piac még mindig annyira pici, hogy kerekítési érték vagyunk csupán. Jövőre majd más lesz a trend, és nem lesz több notch. Mindenki pl a Vivo-t másolja, vagy amit az Apple ősszel lerak az asztalra.

  • Természetesen ez is trend, de mindenkinek vannak szempontjai, amikre keres minél jobban megfelelőt. A gyártóknak is az a jó, ha azonos méreteket kell gyártaniuk, s mivel most trend a 6 col, ezért az új készülékek többsége ezzel jön.
   Az én telefonom garija nemsokára lejár, így cserélem. Majd megbarátkozom a 6 collal is az 5 és fél után, csak tokot nehéz hozzá még találni, amit övre lehet fűzni.

  • Abonyi Attila Én is ebben a cipőben járok. Mondjuk a Mi 3-mam már lassan 4 éves lesz. Méretben pl a BlackShark, de a Redmi Note 5, Redmi 5 Plus is kizárt. Ami most méretben még emészthető a kicsi kezemnek, az a Mi MIX 2s. Bár a Mi 8-cat még megtapizom, mielőtt megszületik a döntés.
   Nekem az üveg hátlap sem szimpatikus, de már mindenki ezt kínálja. 😕
   /Krisz/

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ