- Hirdetés -
()

Még csak tegnap írtunk róla, hogy a Xiaomi Mi Note 3 együtt lesz bemutatva a Mi Mix 2 telefonnal. A bemutatóig, még hármat kell aludni, hogy minden részlet kiderüljön, de addig is pletyizzünk egy kicsit a Not 3-ról.

A Mi Note 3 készüléket is, mint az előzőket, Wu Yifan, művész nevén Kris Wu (Táncra született, xXx: Újra akcióban) reklámozza, hisz elégé ismert kínai celeb és rengeteg a rajongója az anyaországban.

A kiszivárgott információk alapján, a Mi Note 3 kisebb lesz mint az előd Note 2 5,7″ kijelzője, csak 5,5″-ról pletykálnak és még azt sem tudjuk, hogy hajlított e.

Mivel a napokban kiderült, hogy még Snapdragon 836 SoC sincs, mindenki az idén megjelenő telefonoktól elvárja, hogy a 835-öt tartalmazza. Ha a fenti üzenet igaz, akkor ez sem fog teljesülni, csak a Snapdragon 660 fog bekerülni az új Note-ba. Ha más nem is, de az a 6GB RAM vigasztaljon minket.

A háttértárról nincs semmilyen információ, de valószínűleg 64 és/vagy 128GB változatban is megjelenik, az akkumulátort viszont a képernyővel együtt lecsökkentették, 3.500 mAh-ra, de berakták a Quick Charge 4.0 támogatást. Reméljük a töltője is támogatni fogja.

A Mi Note 3 is dupla hátsó kamerával jön, ami úgy látszik már sztenderd lesz az Mi sorozatban, két 12MP érzékelő, amiből az egyik teleobjektív, míg a másik széles látószögű. Az előlepi kamerát viszont 16MP-nek írják.

A Mi Note 3 négy oldalról lekerekített üveg hátlapot kap, amit repülőgépipari alumínium keret foglal magában. Az ujjlenyomat mellett, különleges arcfeloldási funkcióval rendelkezik, amely intelligens azonosítási rendszert használ egyfajta RGB érzékelővel a tulajdonos arcának azonosítására és NFC támogatással is rendelkezik.

Árakat még senki nem vizionált, reméljük drágább nem lesz mint az előd Mi Note 2 és lesz benne globális LTE támogatás B20 frekvenciával.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -