Biztos vagyok benne, hogy mindannyian szerettük a Xiaomi Mi6 modellt, de vannak olyan pletykák is, amelyek azt sugallják, hogy a közelgő Xiaomi Mi Note 3 modell lesz az igazi kínai zászlóshajó kétség kívül.

Az eladások szerint a legelterjedtebb okostelefon kijelző a Samsung által gyártott 5,7 hüvelykes 2K-s íves kijelző, de a Xiaomi már dolgozik saját “Infinity Display” tervén. Ugyanezek a pletykák azt sugallják, hogy a közelgő modell Snapdragon 835 SoC-al lesz felszerelve, 6/8GB RAM és 128/256GB-os tárolóval, az Android 7.1.1 operációs rendszeren, a MIUI 9 legfrissebb verziójával.

(A kép csak illusztráció)

Várakozásaink szerint kettős kamera lesz hátul, kiváló képminőséget biztosítva mint a – kivételes fényképezőgép – Mi6 modell számára. Végül a Mi Note 3, 4070 mAh akkumulátort használ a Quick Charge 4.0 támogatással, az akkumulátor élettartamának javítása érdekében.

A készülék a következő hónapban nyilvánosan megjelenhet, a 6 GB RAM-os verzióra 599 dolláros, a hatalmas, 8 GB RAM-os modellre pedig 699 dolláros árcédula kerülhet.