- Hirdetés -
()

Lei Jun hivatalosan megerősítette,
a Xiaomi Mi Note 3 a Mi Mix 2-vel mutatkozik be.

Ajjaj, már megint….

Tegnap hivatalos posztereken és a hirdetett videóban is megjelent Xiaomi Mi Note 3. Ma reggel Lei Jun hivatalosan is megerősíti a Weibo-n, hogy a Mi Note 3 a Xiaomi Mi MIX 2-vel egyszerre mutatkozik be.

Ezenkívül a zászlóshajó hirdetésében is megjelenik. Lei Jun úgy emlegeti, mint egy nagyobb Mi 6, mely még szebb, és még jobb képeket készít. 
A szivárgások szerint a Xiaomi Mi Note 3 már egy középkategóriás zászlóshajó, Snapdragon 660 processzorral. A Xiaomi ezzel azt akarja biztosítani, hogy a Mi MIX 2 még kiemelkedőbb legyen, mint a Note 3. Ráadásul a telefon SoC-ja 6 GB RAM-ot kap. A fényképezőgépet tartják a legfontosabb fejlesztések egyikének. 16 MP-es elülső, szelfi kamerával látták el. A hátsó kettős lencse optikai zoommal szerelt, amely optimális a trendi portréfotózáshoz.

Hasonló lesz, minta a Mi 6, de nagyobb képernyővel. Talán egy 5,46 hüvelykes 1080p kijelzőt kapunk. De a kérdés az, hogy Xiaomi továbbra is használja a kettős hajlított (edge) kijelző, vagy sem? Ami a költségeket illeti, a Xiaomi egy egyszerűbb 2.5D-s üveggel helyettesítheti az eddigi edge megoldást.

A Xiaomi Mi Note 3 azokat a vásárlókat célozza meg, akiknek tetszik a Mi6, de nagyobb képernyőre vágynak. Reméljük, hogy a telefon tetszeni fog, és sikeresebb lesz, mint elődje.

Hétfőn dupla bemutató!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -