A Xiaomi Mi MIX története

1576
- Hirdetés -
()

A Xiaomi Mi MIX története – A vezérigazgató elmeséli, hogyan kapta a Xiaomi MI MIX a nevét.

A legfontosabb lépés egy zászlóshajó bevezetésénél a megnevezése. A név egy zászlóshajónál a legelső, amivel a pletykákban találkozhatunk, ez teszi kívánatossá, világhírűvé a terméket. A Xiaomi okostelefonok esetében sincs ez másként. Nem nehéz meghatározni a család nevét egy Xiaomi mobilnak. Például: ha a Mi 6-ot kiadják, akkor tudjuk, hogy a Mi 7 lesz az utód, melyet a következő évben fognak bemutni. De mi van akkor, ha egy zászlóshajó teljesen új koncepció alapján jelenik meg, szinte a semmiből, akár a Redmi Pro? Nos, az elnevezések mindenkit izgatnak, a specifikációk, a design, a teljesítmény vagy bármi más előtt. Előfordulhat, hogy évek alatt megszokottá válik egy név, de hirtelen jön egy innováció, és végül más nevet választanak. Ez történt a Xiaomi első, teljes képernyős telefonjával, aki a teljes képernyős korszakot “Xiaomi Mi MIX” -nek hívta. Igen, jól hallottad!

Itt a Xiaomi Mi MIX Történet:

Néhány nappal ezelőtt Lei Jun a Weibo-n elárulta, hogyan született meg a Xiaomi Mi MIX név. A MIX zászlóshajója a fekete technológia remekművévé vált. Ezért hívta Xiaomi Mi X-nek. Itt az “X” az ábécében a felfedezést jelenti, és az ismeretlent. Véletlenül összekapcsolták az “X” -et a “Mi” -vel. A “MIX” szót könnyű volt olvasni. Így lett az új zászlóshajó Xiaomi Mi MIX. Ez a Xiaomi Mi MIX története.

Xiaomi Mi MIX Történet – Az elismerések

Tény, hogy a név sokat segít, hogy a termék szimbólummá válhasson. A legfontosabb, hogy magára a termékre asszociáljon. Eddig a Xiaomi Mi MIX 16 díj büszke tulajdonosa. Az első kettő a következőket tartalmazza:

  1. IDEA Design Gold Award 2017: Ez a díj 37 évre nyúlik vissza, és csak 12 okostelefon kapta meg eddig. Az Amerikai Ipari Formatervezők Szövetségének és az Egyesült Államok Üzleti Hetének reprezentatív díja. Az utolsó díjazott telefon az iPhone 1 volt, még 2008-ban. Azóta senki sem kapott ilyen rangos díjat. A közel kilenc év szünet után a Xiaomi Mi MIX-et jutalmazták vele az IDEA Design Gold Award 2017-en.
  2. Finnország Nemzeti Design Múzeum gyűjteménye: A múzeumot 1873-ban alapították. A világ legrégebbi és legismertebb vizuális múzeuma, a Xiaomi Mi MIX is része ennek.

Már a második generáció is megjelent. Lássuk, mit fog elérni a Xiaomi Mi MIX 2. Megismétli a Xiaomi Mi MIX eredményeit?

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -