- Hirdetés -
()

A Xiaomi első hajtogatható telefonja, a Mi Mix Fold nálunk nem volt akkora durranás, ami tavaly márciusban jelent meg Kínában. Lassan itt az ideje a vérfrissítésnek és ennek nyomai megtalálhatóak a legújabb kínai MIUI-ban. A Xiaomi Mi Mix Fold 2-t, “zizhan” kódnéven találták meg az XDA munkatársai.

A Xiaomi összecsukható készüléke lazább frissítési ciklust követ, mint a flagship telefonok és ez érthető. Noha több mint egy év telt el azóta, hogy a Mi Mix Fold piacra került, továbbra is kevés információ áll rendelkezésre arról, hogy a következő összecsukható modell hogyan fog kinézni. De most talán van némi fogalmunk róla.

A MIUI kódjában nem csak a kódneve lepleződött le, hanem a nyitott és csukott körvonala is a telefonnak. A grafikai elemek jól mutatják, hogyan fog változni az új Mix Fold külalakja. A legszembetűnőbb változás a telefon hátlapján látható, még pedig a kamerasziget. A Mix Fold 2 az elődhöz képest kisebb lesz, téglalapról négyzet alakra vált. A kinyitott képernyőn még mindig nem található kamera, vagy a képernyő alatt helyezkedik el. Viszont előlapi szelfi kamera középre kerül a sarokból.

A MIUI kódjából még az derült ki, hogy a Xiaomi Mi Mix fold 2 (zizhan), a 2020-as Xiaomi Mi 10 (umi) kijelzőjét fogja használni. A Mi 10 kijelzője 6.67″ AMOLED technológia, 90 Hz képfrissítéssel és FHD+ felbontással. A széleken lekerekített, így valószínűleg a Mix Fold 2 előlapi kijelzője is le lesz kerekítve, bár lehet, hogy ezen változtatni fognak.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -