Xiaomi Mi MIX és Mi MIX 2 – A leghíresebb művészeti múzeum gyűjteményében

1009
- Hirdetés -
()

A Xiaomi és almárkái több nemzetközi díjban részesültek az elmúlt években. Legutóbb pont a mechanika óra, hiszen a még bemutatás előtt álló prémium kiegészítőt máris két díjjal büszkélkedhet. Ezek a „Red Dot Design Award, és az iF Design Award”

A Mi MIX-et az idei év elején felvették a Finn Nemzeti Design Múzeum gyűjteményébe. Ez volt az első mobiltelefon, mely bekerült (előtte sem hagyományos, sem okostelefon nem kapott ekkora megtiszteltetést) a gyűjteménybe.


December közepén pedig a Mi MIX és a Mi MIX 2 is bekerült a Pompidou Center (a világ egyik legnépszerűbb) művészeti múzeumának világhírű gyűjteményébe, mint az első kínai fogyasztói elektronikai termékek.

Ezzel nemcsak a kínai versenytársakat előzte be, de olyan világmárkák helyett kapta ezt a megtiszteltetést, mint az Apple, Samsung, Sony.
Elképesztő, micsoda ipari remekművekkel rukkol elő minden évben a Xiaomi. És nem véletlenül. A Xiaomi, és partnerei is folyamatosan fejlesztenek, és nem sajnálják az anyagiakat neves dizájnerekre sem. Ez fontosabb a gyártónak, mint nemzetközi focisták, vagy világsztárok arcával, esetleg gigamozifilmek nyílt termékelhelyezésével reklámozni termékeiket. A Xiaomi marad a hazai “akciósztárok”, és tinibálványok arcainál. :)

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -