KezdőlapHírekXiaomi Mi Mix 4 - legjobb UDC képernyő

Xiaomi Mi Mix 4 – legjobb UDC képernyő

A képernyő alatti szelfi kamera nem újdonság, sőt, már több cég is kijött vele, csak hát nem a legjobb minőségben. Axon és az OPPO után a Xiaomi is bemutatja saját képernyő alatti kamera technológiáját, ez most a legjobb UDC képernyő a piacon.

Xiaomi képernyő alá rejtett kamera

Végre eljött a nap, mikor a Xiaomi, a képernyő alá rejtett szelfi kamera harmadik generációja lehetővé teszi a tömegtermelést. Reméljük a következő MIX és/vagy a Mi 11 már tartalmazni fogja.

Posted by HelloXiaomi – a Mi-újság on Friday, August 28, 2020
Magáról a technológiáról már korábban írtam pár cikket, melyben kifejtettem a technológia előnyeit és hátrányait. A Xiaomi megoldása már egy éve is olyan minőségű a konkurenciához képest, hogy kiadásra is sor kerülhetett volna. De ami jó, az még nem kerülhet be egy Mix telefonba, ide csak kiváló minőség kerülhet.

Xiaomi Mi Mix 4 UDC képernyő

A lényege, hogy a képernyő azon részén, mely mögött van a szelfi kamera, megfelelő fényt kell áteresztenie, hogy az a kép minőségét ne befolyásolja. Az RGB pixelek méretének csökkentése és a kép készítésekor teljes kikapcsolása a kulcs.

UDC képernyő összehasonlítás

A Xiaomi Mi Mix 4 telefonban, a konkurens készülékeihez képest, sokkal jobb minőségű képernyő teszi ezt lehetővé. Szinte láthatatlan a képernyőn az az apró lyuk, ami a kamerát takarja és legjobb RGB színvisszaadási értéke van.

Xiaomi Mi Mix 4 rugalmas kijelzője. De érdekesebb, a szelfi kamera lyuk a képernyőn! Megoldották! ????????????

Posted by HelloXiaomi – a Mi-újság on Wednesday, August 4, 2021

A legjobban a fenti videó prezentálja, amin a Mi Mix 4 rugalmas kijelzője látható. Jól figyeljétek meg, semmi, de semmi nem látszik a kamera előtti területen, még csak egy halovány foltocska sem. Bár ezt majd a kiadás utáni első tesztek igazolják, vagy cáfolják. De jelenleg ez a legjobb UDC képernyő a világon!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek