KezdőlapHírekXiaomi Mi Mix 4 drágább lesz, mint a Mi 11 Ultra

Xiaomi Mi Mix 4 drágább lesz, mint a Mi 11 Ultra

A Mi Mix sorozat még 2019-ben megakadt a Mix 3 5G-vel, azóta szinte csak koncepció telefonok jöttek ki. Ilyen volt az Alpha és a mostanában megjelent Fold is. A hírek szerint a negyedik negyedévben várható a folytatás, a várva várt Xiaomi Mi Mix 4.
Már 2 éve arra várunk, hogy végre valami legyen a Mix sorozattal, mert az elmúlt 2 példány csak ***** méregetés volt. Igaz, mind a kettő a legjobb a maga nemében, de 1. el sem érhető nálunk, 2. ha lenne is marha drága volna. A Mix sorozat sosem arról voltak híresek, hogy olcsóak lennének, de olyan innováció volt benne, ami bőven megéri.

De jó híreket kaptunk Kínából. A következő családtag az év vége felé várható, több mint valószínűleg az első MIUI 13 Stabil rendszerrel kiadott telefon lesz. Na de kanyarodjunk vissza az árához, ha már azt lengettem be a címben. Ugye, mint azt tudjuk a Mi 11 Ultra nálunk a k***drága kategóriába tartozik. Ám hazájába most jelenleg a felét kérik el a kínai rajongóktól.

Erre jött az a vélemény egy bennfentestől, hogy a Mi Mix 4 még ennél is drágább lesz, mondom is, hogy miért. A pletykák és a hírek alapján, ez is teljes képernyős lesz, sem sziget, sem lyuk, semmi nem lesz rajta. A Xiaomi végre kiadja az első telefonját, képernyő alá rejtett szelfi kamerával!

Xiaomi képernyő alá rejtett kamera

Végre eljött a nap, mikor a Xiaomi, a képernyő alá rejtett szelfi kamera harmadik generációja lehetővé teszi a tömegtermelést. Reméljük a következő MIX és/vagy a Mi 11 már tartalmazni fogja.

Posted by HelloXiaomi – a Mi-újság on Friday, August 28, 2020

A technológia nem újdonság, már tavaly augusztusban prezentálta a Xiaomi, hogy nekik már van ilyen, de még nem került tömeggyártásba. Ez csak azért van, mert azóta is fejlesztés alatt van a képernyő azon része, ahol át kell eresztenie a megfelelő mennyiségű fényt. Bár már mások kiadták (ZTE) feleslegesen, de a Xiaomi most is kivár, hogy a legjobbat nyújtsa a vásárlóknak. A technológia meg nem olcsó, ráadásul a Mix sorozatban csak a kornak megfelelően a legjobb hardverek kerülnek.

A képernyője a jelen állás szerint nem lesz 2K-s, mert még nem rendelkeznek a megfelelő technológiával. Valószínűleg FHD+ lesz, kicsivel nagyobb, mint 1080p, mert ez már kész van. De ennek ellenére így is drágább lesz, mint a jelenlegi Samsung E4 csúcskijelzője. Emellé jön az egyre drágább Qualcomm Snapdragon 888, 108 MP GN2 hátsó kamera, a többiről nem is beszélve.

Szóval várhatóan a Xiaomi Mi Mix 4 5.499 Jüan ~ 255.690 Ft-nál is drágábban jelenhet meg Kínában. Ami nem is lenne csoda, hisz egy újabb technológiai lépcsőfokot ugrana meg a cég, bevezetve a képernyő alatti kamera technológia első, valóban használható modelljét.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek