Xiaomi Mi Mix 2s reklám a Tűzgyűrű 2: Lázadás film bemutatóval!

1049

Már egy hét sincs hátra a Xiaomi Mi Mix 2s telefon bemutatóig. A napokban megjelent Chris Wu és a Mix 2s reklámjaiból már körvonalazódik a telefon külseje, igaz csak elölről láthatjuk de már az biztos, hogy nincs kis sziget a jobb felső sarokban. Tűzgyűrű 2 és Mi Mix 2s.

Chris Wu

A film és a látványvilág arra enged következtetni, hogy az új Mix, biza bivaly erős lesz, hisz a procit már tudjuk, hogy a Snapdragon 845 lesz, a memória valószínűleg legalább 8GB lesz, így ezzel a konfiggal nincs az a játék, ami el ne futna.

Mi Mix 2s

A Tűzgyűrű 2 bemutató végén láthatjuk a telefon renderelt képét, ami teljesen ugyan úgy néz ki, mint az elődje. Alul vastagabb káva az érzékelőknek és a kamerának, a széleken és felül vékonyabb. Mix 2-höz képest nem tudni, hogy vékonyabb vagy ugyan akkora. Viszont ismeretlen zárképernyő háttér egy új témát sejtet, ami a Mix 2s megjelenésével kaphatunk meg, ha addigra rendeződnek a jogi problémák az EU-val.

A Xiaomi Mi Mix 2s várhatóan Full Screen 3.0 dizájnt kap, 5,99″ átlójú képernyővel. A felbontása FHD+ lesz 18:9-es képaránnyal, ami pontosan 2160 x 1080 pixel. Vezeték nélküli töltést is várjuk hozzá, mint az Mi7-ben és Android 8.0 alapú MIUI9-et fog futtatni.