Xiaomi Mi Mix 2s mellett még kettő termék mutatkozhat be

867
- Hirdetés -

Holnap, magyar idő szerint reggel 8-kor Shanghai-ban végre megismerhetjük a Xiaomi Mi Mix 2s telefont. Az új teljes képernyős telefonról szinte már mindent tudunk, de úgy tűnik, hogy a holnapi bemutató még tartogat számunkra meglepetést.

Nem meglepő, hogy újra a Weibo felületén találtunk erre utalást. Hivatalosan is megerősítést nyert, hogy a Mi Mix 2s mellett két másik termék is be lesz mutatva. Bár semmi hivatalos infó nincs arról, hogy ezek mely Xiaomi termékek lesznek, de az előzetes hírek és pletykák szerint az egyik a nem rég bemutatott, mesterséges intelligenciása épülő kis hangszóró lesz.

A pletykák meglehetősen szűkösek a második termék vonatkozásában, de vannak spekulációk, hogy a Xiaomi Blackshark Gémer okostelója jön a Mi Mix 2s mellett. A Black Shark Technology Co. Ltd. és a kínai legjelentősebb kiskereskedő, a JD.com, a fekete cápa-telefon mögött álló cég nemrégiben lezárt a Jingdong pekingi központjában egy 3 éves értékesítési és promóciós együttműködési megállapodást, ami azt jelzi, hogy a Blackshark telefon bármikor megjelenhet .

- Hirdetés -

5 HOZZÁSZÓLÁS