- Hirdetés -
()

Holnap, magyar idő szerint reggel 8-kor Shanghai-ban végre megismerhetjük a Xiaomi Mi Mix 2s telefont. Az új teljes képernyős telefonról szinte már mindent tudunk, de úgy tűnik, hogy a holnapi bemutató még tartogat számunkra meglepetést.

Nem meglepő, hogy újra a Weibo felületén találtunk erre utalást. Hivatalosan is megerősítést nyert, hogy a Mi Mix 2s mellett két másik termék is be lesz mutatva. Bár semmi hivatalos infó nincs arról, hogy ezek mely Xiaomi termékek lesznek, de az előzetes hírek és pletykák szerint az egyik a nem rég bemutatott, mesterséges intelligenciása épülő kis hangszóró lesz.

A pletykák meglehetősen szűkösek a második termék vonatkozásában, de vannak spekulációk, hogy a Xiaomi Blackshark Gémer okostelója jön a Mi Mix 2s mellett. A Black Shark Technology Co. Ltd. és a kínai legjelentősebb kiskereskedő, a JD.com, a fekete cápa-telefon mögött álló cég nemrégiben lezárt a Jingdong pekingi központjában egy 3 éves értékesítési és promóciós együttműködési megállapodást, ami azt jelzi, hogy a Blackshark telefon bármikor megjelenhet .

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -