KezdőlapHírekXiaomi Mi Mix 2s az első Android 9 Pie Xiaomi telefon!

Xiaomi Mi Mix 2s az első Android 9 Pie Xiaomi telefon!

Pénteken a Xiaomi bejelentette a MIUI 10 8.8.2 fejlesztői rom változás listáján, hogy a Mi Mix 2s telefonok frissítését felfüggesztette az Android 9 Pie tesztek miatt. Ami elég meglepő, hisz a Google is csak pár napja jelentette be a végleges nevet és a kiadás dátumát. Na de nem ez a lényeg! Hanem az, hogy a Xiaomi a belső tesztelőknek már ki is adta az első béta frissítést OTA-n.

Valahogy így kellett volna eddig csinálni! Nem hónapokat, éveket várni egy Android alap frissítéssel!

” Az Android 9 rendszert a vállalat igyekezett teletömni gépi tanulásra építő funkciókkal. Ilyen az Adaptive Brightness és az Adaptive Battery is – előbbi a kevésbé használt alkalmazások energiafelhasználását korlátozza, utóbbi pedig megtanulja a felhasználói fényerő-kezelési szokásait és azoknak megfelelően szabályozza a kijelzőt, nem csak az aktuális fényviszonyokhoz igazodik. Az Adaptive Battery kapcsán egyébként Doze, Background Limits és App Standby funkciókat már támogató alkalmazások esetében nem lesz dolga a fejlesztőknek, ellenkező esetben viszont érdemes felkeresni a kapcsolódó dokumentációkat. ”

Szóval az új Android alap még több finomságot rejt, mint amit eddig a MIUI adott. Bár a MIUI fejlesztői rendszerei messze túlszárnyalják a konkurens alap rendszereit, sőt még a Google előtt bevezetnek olyan funkciókat, melyek csak egy későbbi alap androidba kerül be. Ezek együttese olyan remek rendszert fognak alkotni, hogy maradéktalanul kiszolgálnak minden kényelmi igényt és a használat még egyszerűbb és élvezetesebb lesz.

Ha szeretnéd tesztelni az Android P alapú MIUI Global Fejlesztői rendszert, nincs más dolgod, mint jelentkezni az angol fórumon itt.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img