KezdőlapOkosságXiaomi Mi MIX 2 - Szétszedve

Xiaomi Mi MIX 2 – Szétszedve

Amikor a Xiaomi tavaly bejelentette a Mi MIX-et , óriási visszhangot kapott, bejárta a világsajtót. Nem sokkal később egyre több utánzat bukkant fel a kínai belpiacon. Majd eltelt egy év, és lassan körvonalazódott az utód specifikációja, és a merőben eltérő dizájn. A Full Screen 2.0 egy új irányba vitte el Mi MIX 2-t. Egyeseket megosztott a kisebb méret, és a 18:9-es képarány, mások a szimpla kamera miatt morogtak. A Mi MIX 2 szeptember 11-én bemutatkozott, az értékesítés megkezdődött. A kamera képességeiről már beszámoltunk, a bechmark eredmények és a specifikációk publikusak. Egy tesztelő jóvoltából most pedig megnézzük, mi rejtőzik a kerámia hátlap alatt.

A Mi MIX két változatban készül – egy kerámia háttal, de fém kerettel, és egy teljes kerámia (unibody) verzió. Az itt szétszedett az első verzió. A szétszedési folyamat meglehetősen könnyű, de ha nem biztos magadban, akkor a legjobb, ha egy szakemberhez fordulsz.

Figyelem! A következő műveletet csak szakképzett kezeknek ajánljuk, szigorúan a garancia lejárta után! A Xiaomi semmilyen felelősséget nem vállal az esetleges meghibásodásokért!
Leginkább csak szemléltetés céljából, és a szervizes kollégáknak tájékoztatásul közöljük a képeket.

A szükséges eszközök közé tartozik a Philips csavarhúzó, csipesz, présszerszám és tapadókorong. A tapadókorongot arra használjuk, hogy a kerámiát a telefon többi részétől elválasszuk.

Először kapcsoljuk ki a készüléket, és használjuk a korongot a hátlap eltávolításához. Óvatosan ügyeljünk arra, hogy ne húzzuk ki teljesen, mert az ujjlenyomat-szkenner kábele a telefon többi részéhez van csatlakoztatva.

A csavarhúzó segítségével távolítsuk el a csavarokat (tíz csavart összesen), hogy hozzáférjünk a többi alkatrészhez. A felső lemez eltávolításakor le kell tudnunk választani a kábelt az ujjlenyomat-szkennerről. A többi innen már könnyű. Csipeszeket használjunk, ha szükséges a szétcsavarozott alkatrészek eltávolításához.

       

- Hirdetés -
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img