- Hirdetés -
()

Már nem hat újdonságnak, hogy idén bemutatásra kerül a Mi Mix 2 okostelefon, mivel már az előző megálmodója, Phillipe Starck végzett az új verzió elkészítésével. Az új telefon részletei nem szivárogtak ki, vagy amit tudunk az is édes kevés. A Xiaomi nagyon csendben van az új gyönyörűségről, nagy meglepetés lesz, az biztos! Amit tudunk róla, hogy nagy képernyő-test aránnyal jön és a nem rég Lei jun által megosztott kép alapján, hasonlóan a Samsung S8-hoz, 18:9 képaránnyal érkezik.

A Mi Mix 2 renderelt képei Kínában kerültek nyilvánosságra, a kép alapján számíthatunk egy olyan verzióra is, ami olyan színben jön, mint az Mi6. A Mi Mix 2 egy újfajta képernyővel érkezik, melynek a telefon testéhez képest 95%-os lesz az aránya, tehát majdnem egy teljes képernyőt fogunk kapni. A kép alapján szépen lekerekített sarkokkal és szinte keret nélkül az oldalain érkezik, az előlapon csak alul lesz egy kis káva, viszont a képernyő sarka is kerek lesz.

A Xiaomi Mi Mix 2-nek csak az elejét láthatjuk a képeken, így még mindig rejtély marad számunkra, hogy vajon a hátlapra kerül e az ujjlenyomat olvasó és egy vagy két kamerával érkezik. Ha idén kerül bemutatásra, az biztos, hogy a képernyőbe ágyazott ujjlenyomat olvasóról le kell mondanunk, hisz a technológia még nincs tömeggyártásra fejlesztve. De ki tudja. Okozott már meglepetést ez a cég… Fizikai navigáció gombok nem lesznek, a képernyő alján virtuális gombokkal tudjuk majd a MIUI9-et vezérelni, a hangszóróját – mint azt az előző pletyi cikkben olvashattátok – egy új Cantilever piezoelektromos kerámia technológia fogja megszólaltatni.

A kiszivárogtatott információk alapján a Xiaomi Mi Mix 2 még szeptemberben a piacra kerülhet, hisz akkor mutatják be az iPhone 8-at is, hisz ismerjük már a Xiaomi céget, még csak Kínában, de az Apple nagy vetélytársa és nyílt titok, hogy a konkurens cég piaci részesedésének csökkentése a cél. A pletykák szerint az új készülék ára 4999 Yuan, 750$ is lehet, de ez pusztán spekuláció, nincs semmilyen hivatalos alapja.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -