KezdőlapHírekXiaomi Mi Mix 2 koncepciós kép szivárgott ki, hajlított kijelzővel! PLETYKA

Xiaomi Mi Mix 2 koncepciós kép szivárgott ki, hajlított kijelzővel! PLETYKA

Tavalyi évben a Mi Mix volt a Xiaomi legnagyobb durranása, addig a pillanatig, amíg Lei Jun be nem mutatta, mindenki csak azt hitte, egy koncepció telefonról van szó. Most persze a megszokott Mi Mix-re építve szivárgott ki pár renderelt kép az új készülékről.

A képek nem sokat mutatnak meg a telefonból, az eleje, az alja és a teteje látható csak, az elődjével ellentétben visszakerültek a helyükre, a fény- és közelségérzékelő, a beszédhangszóró és kamera a minimális felső részbe.

A hangerő gombok és a bekapcsoló gomb a szokásos helyen van, a készülék jobb oldalán és már ennek is USB-C csatlakozója van, mint minden mostantól megjelenő Mi sorozatnak.

A fentieket mindenki óvatosan kezelje, hisz ez is csak egy pletyka. Ügyes grafikus álmodta meg ezt az új verziót, de valószínűleg csak digitális formában marad meg, mivel a Mix család marad a megszokott felépítésnél, nem kerülnek vissza felülre a dolgok.

Az igazi Mi Mix 2 megjelenéséig még sokat kell aludnunk, várhatóan az utolsó negyed évben fog világra jönni.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img