- Hirdetés -
()

Tegnap adtuk hírül, miszerint a Xiaomi Mi7 és Mi Mix 2s részletek láttak napvilágot a kiszivárgott firmware fájlokból (rom). Az XDA Developers tegnapi híre után ma ismét ezekből a fájlokból derült ki pár részlet a közelgő Xiaomi Mi Max 3 telefonról.

Az első generációs Mi Max 4,850 mAh akkumulátort, míg a Mi Max 2 nagyobb kapacitású, 5,300 mAh-os akkumulátort kapott. A Mi Max 3 firmware fájljaiból kiderítették, hogy 5,500 mAh teljesítményű behemót akkumulátorral érkezik.

Processzor terén az elődök a Snapdragon 625 és a Snapdragon 650 lapkakészletet kapták, így csak feltételezés, hogy a Mi Max 3 valószínűleg a Snapdragon 660-at fogja megkapni. De erre a fájlokból semmi sem derül ki.

A pletykák szerint, a képernyő mérete és aránya, ami a trendnek megfelelően FHD+ és 18:9-es lesz, viszont a méretéről semmit nem tudni, de az ujjlenyomat olvasó a hátlapon fog elhelyezkedni.

Viszont ami érdekes , hogy egyes sorokban fellelhető a vezeték nélküli töltés, ezt a képernyőzár apk fájljában találták meg. A sorok a vezeték nélküli töltés leállásáról, átváltás vezeték nélküli töltésre és helyes pozíció beállítására vonatkoznak.

A Xiaomi még tavaly csatlakozott a Wireless Power Consortium-hoz, ami azt jelentette, hogy a közelgő csúcstelefonjai meg fogja kapni ezt a funkciót és támogatni fogják a Qi vezeték nélküli töltést. Azt tudtuk, hogy első ilyen telefon az Mi7 lesz, de már a Mi Max 3-ról is kiderült, hogy ez is képes lesz erre. Az erre vonatkozó súgóban is fellelhető egy grafika, ami mutatja, hogy helyezzük a készülékünket helyesen a töltő egységre.

A Mi Max 3 hátlapjára várhatóan a Sony IMX363 vagy egy S5K217 + S5K5E8 Samsung kettős kameramodul kerülhet. A telefon előlapján S6K4H7 Samsung érzékelő és OmniVision OV2281 íriszes szkenner található. Mivel az írisz felismeréshez kapcsolódó sorokat csak megjegyzésbe van írva, ezért még nem biztos, hogy bele is fog kerülni, de a funkcióra fel van készítve.

Az itt említett elülső segédmodul az OmniVision 2281, amely “egy 1.12 mikronos pixeles PureCel technológiát alkalmaz a precíz és megbízható íriszfelismerés érdekében az okostelefonok, táblagépek és notebookok számára” a hivatalos oldal szerint.

Ami a szoftvert illeti, a firmware azt sugallja, hogy a készülék Android 8.1 Oreo-t futtat, különösen az építési tulajdonságokban beállított első API szint 25 volt, ami azt jelenti, hogy ez az eszköz az Android 7.1 Nugat rendszerrel indult. Lehetséges, hogy ez az eszköz az Android 8.1 verziójával mutatkozhat be, de előfordulhat, hogy a fejlesztő ROM-ról van szó és a stabil kiadás az Android régebbi változata lesz. Ne tápláljunk hiú reményeket.

Más apróságok is megtalálhatóak, minthogy a készülék rendelkezik dupla SIM-tálcával, támogatja a kettős SD-kártyát, az IR vezérlőt, a LED-eket az értesítésekhez, a Dirac hangját, a Qualcomm aptX és aptX HD Bluetooth audio codecjeit, de sajnos nincs NFC. Lehetséges, hogy sztereó hangszóró is lesz benne (bár a firmware nem 100% -ban egyértelmű) és valami úgynevezett előlapi “remosic” érzékelő.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -