KezdőlapHírekXiaomi Mi Max 3 hivatalos specifikáció

Xiaomi Mi Max 3 hivatalos specifikáció

Már tényleg csak 1 nap van hátra, hogy teljes pompájában megcsodáljuk a Mi Max 3 telefont. Valahogy nem rejtik véka alá a telefon összes tulajdonságát, Bin Lin ma Weibo-ra már mindent kirakott.

Tegnap láthattátok a hivatalos képeket a telefonról és a reklám videót, de ma már majd a teljes, hivatalos specifikáció is kikerült.

Szinte semmi újdonság nincs, 6.9″ képátló 18:9 képaránnyal, 5.500 mAh akkumulátor, SD636 SoC, dupla hátsó kamera 12+5MP, 8MP szelfikamera és persze a teljes AI támogatás. Vajon a sok pletykában olvasható SD710 hol marad? Lehet, hogy lesz egy Mi Max 3 Pro? Jó is lenne!

Ha netán Mi Max 2-ről szeretnél váltani, akkor a fenti kép alapján eldöntheted, hogy érdemes e. A külső adatokat még nem tudjuk, így a kép alapján nem lesz sokkal nagyobb az elődnél, mivel a teljes képernyő kávája is jóval vékonyabb. Az adatok alapján mindenben jobb lett a Mi Max 3, de az árcédula lesz a mérvadó, hogy mennyivel kell többet kiadni ezért.

 

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img