KezdőlapHírekXiaomi Mi Max 2 is a boncasztalra került!

Xiaomi Mi Max 2 is a boncasztalra került!

Nem is olyan régen mutatták be a legújabb Xiaomi óriást, a Mi Max 2-t és már valaki szét is szedte. A MyFixGuide srácok közzé tették a phablet szétszedésének minden mozzanatát képekben, lépésről lépésben.

A szétbontáshoz egy arany színű Mi Max 2 került választásra, a szétszerelés lépéseinél kiválóan feltüntették a szerszámokat és használatukat. Kezdésnek az USB-C csatlakozó két oldalán lévő pici csavart kell eltávolítani, utána tapadókorongokkal lepattintani a hátlapot a készülék aljától kezdve. Miután leemelted a hátlapot, ügyelj a hátlapi ujjlenyomat olvasó kábelére, nehogy elszakadjon!

A hátlap eltávolítása után már hozzáférhetünk minden belső alkatrészhez, a megfelelő szerszámmal távolítsunk el minden csavart és műanyag feszítővel a csatlakozókat.

 

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img