KezdőlapHírekPletykaXiaomi Mi M ix 2 első kiszivárgott élő képe?

Xiaomi Mi M ix 2 első kiszivárgott élő képe?

Hát nem pont a Xiaomi következő nagy dobásakor (Xiaomi Mi A1) kerül ki a netre egy lesifotó az új csúcs telefonról? Mi Mix 2 a kézben!

Ez lehet az első kép, amin valójában a Mi Mix 2 van? Nagyon igazinak látszik és minden eddigi információnak megfelel. A nem rég Weibo-ra kikerült fénykép igazolni látszik a hivatalos és pletyka szintű információkat. A telefon két oldala és felső része szinte keret nélküli, a képernyő sarkai lekerekítettek, alul egy vékony keret, melyben helyet foglal az elülső kamera. Viszont jobban szemügyre véve, a képernyő tartalma biza photoshop. 🙁 Így maga a kép valódisága is megkérdőjelezhető. De! Remek elképzelés az eddigiek alapján.

A Mi Mix 2 hardver komponensei beigazolódni látszanak, az eddigi pletykákkal ellentétben Snapdragon 835 lesz benne, nem S836. A többi előlegezett alkatrész marad, 6,2″ AMOLED kijelző, 6GB RAM, 128GB ROM, 4.500 mAh akkumulátor.

Kár lenne minden pletykának felülni, hamarosan úgy is minden kiderül, nagyon várjuk már a szeptember 11-ét!!!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img