Xiaomi Mi Box 4c bemutató

0
1692

Mi Box 3 nemzetközi verzió után kicsit kétkedve kezdtem neki a Mi Box 4c beüzemeléséhez. Elméletben már felkészültem rá, mi fogad, hisz a Mi TV, projektor és a Box család szinte mindegyik tagja kínai belpiacos és sok jóval aligha kecsegtetne. Itt értem a rendszer nyelvét, mivel az egész 99%-ban kínai, angol nyelvet nyomokban tartalmaz.

A kezelőfelület, a PatchWall a múlt heti indiai bejelentésig egytől-egyig kizárólag kínai nyelvet használ és olyan nyelvre nem állítható, mint a telefonoknál megszokott alternatíva, az angol. Magyarról ne is beszéljünk.

Maga a hardverrel nincs baj, teszi a dolgát, ahogy elvárjuk tőle, az egy árva USB-re csatlakoztathatunk külső tárolót, amin lehet akár 4K film, zökkenő mentesen lejátssza. A lejátszóban és minden alkalmazásban a piktogramok egyértelműek, de már a menüjét csak az nyissa meg, aki érti a házikó-kisszék-tyúkláb kombót.

De ha egy kicsit bütykölünk rajta, az android beállítások jó részét elérhetjük angolul és még Google Play áruház is rárakható okosba. Használhatjuk mint távoli képernyőt és megismerkedhetünk a keleti kultúra csodás médiavilágával. Mondjuk a főzős műsorok és a fitnesz nézhető.  😎  😉

 

Jó szórakozást!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ