KezdőlapHírekXiaomi Mi Band 6 magyar menü telepítés

Xiaomi Mi Band 6 magyar menü telepítés

Elérkeztünk végre ide is, amikor a kedvenc karkötőnk nem idegen nyelven “beszél” hozzánk, hanem a saját anyanyelvünkön! A Xiaomi Mi Band 6 magyar menü telepítése igen egyszerű feladat, lássuk is, hogyan kell megcsinálni.

A Xiaomi Mi Smart Band 6 avagy a Mi Band 6 globális változatát fogjuk magyar menüvel ellátni, hogy bárki számára érthető legyen a karkötő kezelése. Érthetőek legyenek az adatok, számok és funkciók! Ha már a gyárilag sosem kapjuk meg, akkor tegyünk a magyar rajongókért és a közösségért!

Amire szükség van:

A Mi Fit alkalmazással párosítsuk össze a karkötőnket, majd ugyan ezt tegyük meg a Notify for Mi Band alkalmazáson belül is. A lényeg, hogy legyenek szinkronban, így minden könnyen fog menni.

Töltsük le a magyar fórumról a magyar nyelvet tartalmazó pangu_v36.res fájlt és a fenti videó alapján telepítsük a karkötőnkre! Ugye, hogy nem bonyolult? Ha bármi kérdés merülne fel a karkötővel, vagy a magyar nyelvvel kapcsolatban, akkor a fórumon, Facebook-on, vagy a YouTube videó alatt várjuk a hozzászólásban.

FIGYELEM!!! A művelet garanciavesztéssel járhat! Mindenki, csak saját felelőségére végezze el!

Ha még nincs ilyen karkötőd, akkor nézd meg Tomi kiváló bemutatóját:

Ha kedvet kaptál hozzá, akkor máris megvásárolhatod a Xiaomi hivatalos partnerénél:

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek