Vajon a Mi Band 3i az újabb bőr lehúzásának tipikus esete, vagy csak újabb piaci rés foltozása volt e a célja az indiai vállalatnak? Na azért ennyire ne legyünk kritikusak, de a döntés mögötti okokat azért jó lenne tudni.

Introducing #MiSmartBand3i – Designed exclusively for India

Introducing the all-new #MiSmartBand3i – Designed exclusively for India!- AMOLED touch display- Up to 20 days of battery life- Multiple activity tracking- Rated 5ATM water resistant- Call and notification alertsPre-order now: http://bit.ly/MiBand3iPO

Közzétette: Mi India – 2019. november 20., szerda
A Xiaomi Mi Band 3 már egy jól ismert hordozható fitnesz eszköz, amiből millió darabok találtak gazdára világszerte, ami méltó utódja volt a sorozatnak. Bár a Mi Band 4 idén szeptember 17-én jelent meg Indiában, valószínűleg nem hozták azokat a számokat, amit vártak tőle. Talán ezért döntöttek úgy, hogy a Mi Band 3 olcsósított változatával még több indiai kezén lehet Xiaomi termék.

Xiaomi Smart Band 3i

A Mi Band 3i teljesen úgy néz ki, mint az elődje, kívülről semmilyen változás nincs. Viszont egy hardver hiányzik belőle, mégpedig a pulzus mérő. Ennek a hozadéka, hogy a szoftverből is hiányzik és az ehhez köthető funkciók is. Úgy, mint a Mi Band 2-nél a HRX kiadás esetében.

Mi Band 3i

A másik különbség az ára, hisz kevesebb hardver, kevesebb érték. Míg Indiában a sima Mi Band 3 1.799 INR (~7.550 Ft), addig a Mi Band 3i csak 1.299 INR (~5.450 Ft). De Xiaomi India által kezdeményezett, RunWithMi.com oldalon leadott regisztrációval kaphatnak a helyi sportolók egy-egy karkötőt ingyen, ha teljesítik a 3 km sétát, vagy 5 km futást. Persze regisztrációs díj ellenében azért nem ingyen van az a karkötő…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ