A Redmi K20 és Redmi K20 Pro megjelenése után pletykák röppentek fel, miszerint a Xiaomi gyártó a Mi sorozatot is bővíti a Redmi K20 példájára és az Mi 9 sorozatba fogja beilleszteni egy “T” betű beszúrásával.

Mint tudjuk, a Redmi K20 nem rendelkezik, a számunkra, magyar rajongóknak fontos B20, 800 MHz frekvenciával, így addig ne várjuk az európai megjelenést, amíg a Redmi ezen nem változtat. De, a pletykák szerint a Xiaomi, Mi 9T néven kívánja piacra dobni a kontinensen, ami már tartalmazni fogja a bűvös frekit és a MIUI a magyar nyelvet.

A Xiaomi Mi 9T és Pro változat egy az egyben a Redmi K20/Pro telefonok lesznek, némi módosítással a hardverben és szoftverben, küllemben, hogy itthon is tökéletesen használható legyen. Minden hardver elem megmarad, a sima T-ben SD730, Proban SD855, előugró szelfi kamera, hátul 48MP hármas kamera, teljes képernyő, alatta ujjlenyomat olvasó. Már csak a megjelenés ideje ismeretlen, de folyamatosan reklámozza a Xiaomi a két “új” telefont, szóval hamarosan bejelentik!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ