Xiaomi Mi 8 Youth Edition érkezik szeptember 19-én!

2046
- Hirdetés -

Sok pletykának és találgatásnak vége. Ma Weibo felületén és hivatalosan is bejelentették, hogy 2018.09.19-én bemutatják a Mi 8 sorozat legfiatalabb és persze olcsóbb változatát, az Mi 8 Youth Edition-t (Mi 8 Ifjúsági Kiadás).

Szemfüles rajongók kapták lencsevégre Wu Yufan-t, a Xiaomi szóvivőjét egy eddig még ismeretlen Xiaomi telefonnal a kezében. Ezt joggal hihették a rajongók, hogy ez lesz az új Mi 8 Youth Edition telefon.

Már távolról is látszik, hogy bizony ilyen telefon még nincs a kínálatban, de kicsit kinagyítjuk kivehetőek a részletek.

Nincs hátsó ujjlenyomat olvasó és a dupla kamera modul sem vertikálisan van elhelyezve a készülék hátulján, hanem horizontálisan. Az ujjlenyomat olvasó is valószínűleg a képernyő alá fog kerülni, de reméljük nem a home gombba lesz rejtve, mint az elődökben. Kialakítási inkább hasonlít az Mi 8 SE szögletes formájához, amit a visszajelzések alapján jobban bírnak a magyar felhasználók.

Az Mi 8 Youth Edition-t várhatóan Qualcomm Snapdragon 710 fogja hajtani, 19:9 képaránnyal, 6.26 hüvelykes és 2280×1080 pixel felbontású képernyővel. Valószínűleg a képernyőbe rejtett ujjlenyomat mellé nem az SD845 SoC adja ki majd a kínai 1.999 Jüan (81.325 Ft) árat, így kompenzálva hardvert, hogy alacsony maradjon az ár. A hátsó kamera páros az átlagos 12/5MP átlagos AI kamerára számíthatunk, előre viszont brutál 24MP szelfi kamera kerülhet. Infra arcfeloldásról nincs hír.

- Hirdetés -