KezdőlapHírekXiaomi Mi 8 sorozatra is jönni fog MIUI 12.5

Xiaomi Mi 8 sorozatra is jönni fog MIUI 12.5

A Xiaomi Mi 8, 2018 májusában mutatkozott be és júniusban kezdték meg az értékesítést. Ezt követte a Mi 8 SE és a Mi 8 Pro, amiből anno még nem készült EEA verzió, csak Global és orosz.

Xiaomi Mi 8
A Xiaomi Mi 8 a kornak megfelelő hardverrel rendelkezett. Qualcomm Snapdragon 845, 12 MP fő és másodlagos kamerával, 20 MP szelfi kamerával és ordas nagy képernyőszigettel. Akkor még az Android 8.1 Oreo volt a legfrissebb alap, MIUI 9 felülettel. Azóta megkapta a MIUI 12 frissítés, Android 10 alapon.

Weibo

Ma, Zhang Guoquan, a Xiaomi rendszerszoftver osztályának igazgatója, a netezőkkel való beszélgetés során elárulta, hogy a Xiaomi Mi 8 meg fogja kapni a MIUI 12.5 frissítést. Pontosabban már el is készült és kiadásra vár. Mivel a sima 8-as hardvere apróságokban tér el a Pro változattól, valószínűleg az is megkapja utána nem sokkal. Az SE még kérdéses, mivel abban csak a SD710 teljesít szolgálatot, így ez a kérdés megválaszoltalan marad.

Ne felejtsük el, hogy ez a kínai telefonokra, az az a kínai MIUI 12.5 frissítésre értendő. A globális változatra majd csak hetekkel később lehet számítani. Már ha meg is csinálják… majd kiderül.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek