- Hirdetés -
()

Minden titokra fény derül, előbb-utóbb. Nincs ez másként a Xiaomi termékek esetében sem. vagy neves bloggerek szivárogtatnak információmorzsákat, vagy bennfentes dolgozók, de sokszor maga a gyártó. Szinte már mindent tudunk a holnapi nap (május 31.) bemutatásra kerülő termékeiről. A Xiaomi ezúttal is emlékezetes rendezvényre készül, hiszen 8. évfordulója alkalmából több érdekességre is számíthatunk. A sort indíthatjuk a Mi 8-cal, hiszen az első notch-os Xiaomi telefon lesz, valós 3D arcfeloldás funkcióval, melyet első Androidos okostelefonként hardveresen támogat.
Az AI-val megspékelt első és hátszó kamera tehát nem csak minőségével emelkedik ki a mezőnyből, de biztonság szempontjából is hasznunkra lehet.
A Mi 7 bemutatása továbbra is kérdéses, mivel több ellentmondó informáci kering a sajtóban. Természetesen lehet linkelgetni akár hazai, akár külföldi cikkeket, amíg hivatalos megerősítést nem kap a termék, addig minden csupán spekuláció.
A Mi 8 állítólag azért ugrott modellszámot, mert annyi világújdonság lesz benne, hogy így tartjék méltónak a megnevezést. Így pedig a 8. évfordulóhoz is köthető. Igen ám, de akkor a Mi 8 SE modellt miért adják ki? Ráadásul gyengébb hardverrel. Tegnapi hírek szerint az új Snapdragon 710-es SoC-t kaphatja meg.
Tehát a Mi 8 esetén biztosan újdonság lesz a notch, a 3D arcfeloldás hardveres támogatással, és a kettős GPS modul. A kijelző alá épített ujjlenyomat-szkenner viszont továbbra is kérdéses. Több, a napokban megjelent képen hátul szerepel az érzékelő.

A poszer alapján a Mi 8 SE kisebb, és szögletesebb lesz, de a notch marad.

Itt pedig az egyik előre dolgozó Mi Store belseje, melynek falán már ott virít a Mi 8 képe. Jól kivehető a hátsó ujjlenyomat-szkenner. :(

Árazásról egyelőre fölösleges beszélni, várjuk meg a biztos bejelentést. Azért a B20-nak örülnénk, ha igaznak bizonyul majd Kornél okfejtése.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -