- Hirdetés -
()

A Xiaomi az egyetlen okostelefon gyártó, amely az összeomlás után újra életre ketl. Több mint 26,7 millió darab telefont szállított 2017 harmadik negyedévében, így 102,5% -os növekedést ért el és bekerült az első öt globális gyártó listájára. A jelentések szerint a Xiaomi a világon a leggyorsabb növekedési ütemet elért gyártó, de ami csodálatos az az, hogy csak 14 országban kínálja termékeit. Ez a vállalat az első számú az indiai piacon és októberben 100 milliárd Yüan (15 milliárd dollár) értékesítési célt ért el.

Tegnap, a Xiaomi vezérigazgatója, Lei Jun bejelentette személyes Weibo csatornáján keresztül, hogy a 2018-ban a Xiaomi stratégiája nem fog változni, innovációra és a minőségre összpontosítanak. Mint mondta, “az innováció meghatározza, milyen magasra tudunk repülni és a minőség határozza meg, milyen messzire megyünk.” Ez egyszerűen azt jelenti, hogy a Xiaomi folytatja a csúcs innovatív termékek piacra lépését és a legjobb ár-érték arányt kínálja. Ebben az értelemben a Xiaomi Mi 7 a legjobb bizonyíték lesz arra, hogy a Xiaomi továbbra is az innovációra és a minőségre összpontosít.

Az Mi7 a pletykák szerint, a Qualcomm Snapdragon 845 szuper csipjét fogja tartalmazni (bár ezt már tényként is vehetjük), teljes képernyős lesz 18:9 képaránnyal, 6″ képátlóval és minimum FHD+ felbontással. A pletykák itt nem érnek véget, azt beszélik, hogy a Redmi 5 példájára Mi7 is két méretben fog megjelenni, a Plus verzió akár 6,5″ is lehet. Fém keretbe foglalva elő és hátul üveg borítást kap és as vezeték nélküli töltést is tudni fogja.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -