- Hirdetés -
()

A múlt hónapban bemutatkozott a Xiaomi legújabb zászlóshajója, a Xiaomi Mi MIX 2S, melyről hamarosan jön a teszt is. Majd pletykák keringtek, hogy érkezhet a Mi 6X/Mi A2 páros. Egy bemutató napot meg is erősített a Xiaomi, ami április 25-én lesz, a Wuhan egyetemen. A telefont a TENAA is listázta.
Most pedig kikerült pár renderelt fotó, amin jól látható az irányvonal.

Sokan a Mi 7-et várják erre a napra, de annak bemutatójára még legalább május végéig várni kell.
A MI 6X bemutatósa már szinte biztos, ahogy a várható színpaletta is, ami fekete, rózsa arany, fehér, kék, rózsaszín, piros, szürke és ezüst színben érhetőek majd el. A következő hetekben több részletre is fény derül majd.
Az eddigi összes hír szerint a Xiaomi Mi 6X 5,99 hüvelykes, 18:9 méretű LCD kijelzőt kaphat, Snapdragon 636 processzorral, 2,910mAh akkumulátorral. A kettős SIM-kártya támogatás természetesen adott. A hátlap fém, melyen továbbra is megtalálhat óaz ujjlenyomat-szkenner. A két modell között csak a szoftver lesz a különbség.
Áráról is érkezett spekuláció, mely szerint a Mi 6X 4/64GB-os változata 250 dollár, a 6/64GB-os változat 299 dollár lehet. és jön egy belépő verzió is, 4/32GB-os kiadásban, 216 dolláros áron.
Őszintén szólva a Mi A2 ezekkel a specifikációkkal ütőképes ajánlat lehet, de a Mi 6X létjogosultsága a Redmi Note 5 (kínai) mellett erősen kérdőjeles. Másfél hét múlva meglátjuk. :)

 

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -