web analytics
KezdőlapHírekXiaomi Mi 6X is megkapta az Anti-RollBack "védelmet"

Xiaomi Mi 6X is megkapta az Anti-RollBack “védelmet”

A Xiaomi hivatalosan is bejelentette, hogy az Mi 6X telefonra is érvénybe lépett az Anti-RollBack védelem. A hivatalos közleményben arra hivatkoznak, hogy a készülék stabilitása és az adatbiztonság érdekében kapcsolták be ezt a védelmi funkciót, mint már számos készülék esetében.

Fejlesztői rom esetén:

MIUI 10 8.8.6 vagy utáni rom telepítése esetén, nem térhet vissza 8.8.6-nál régebbi rendszerre, mert a telefon nem fog elindulni, tégla lesz!

Stabil rom esetén:

Ha már frissített v9.6.4.0-ra, akkor már nem térhet vissza régebbi stabil romra, mert a telefon nem fog elindulni, tégla lesz!

Ha mégis valaki a felhívás ellenére visszarakja az előző romot, akkor fel kell keresnie a legközelebbi hivatalos Xiaomi szervizt (nem partner és nem is Pistike GSM!) és készülékét megjavítják.

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Legújabb cikkek