- Hirdetés -
()

Ma reggel tudtuk meg, hogy a Meizu július 26-án mutatja be a következő zászlóshajóját, a Pro7-t. Kevin Wang, a tech-elemző új adatai szerint, a Xiaomi ugyanazon a napon egy rendezvényt fog tartani. Bár nem jósolta meg, hogy milyen készüléket mutatnak be, de ha pletykáknak lehet hinni, akkor a Xiaomi Mi 5X lesz az.

A Xiaomi Mi 5X a legfrissebb Xiaomi telefon a hírek/pletykák szerint. A legújabb  okostelefonjuk, mint a Vivo és az OPPO, kimondottan a fényképezésre fog specializálódni. Az eddigi pletykák szerint a Xiaomi egy új almárkát akart indítani, Lamni (Blue Rice), ezen belűl Lamni X1, de ezek szerint ez marad pletyka szinten, nincs valóság alapja.

A Xiaomi Mi 5X kétféle hátsó kamerával érkezhet, egy Sony IMX386 és egy Samsung S5K3M3 CMOS érzékelő kombinációjából fognak állni és 16MP-es elülső kamerával is fog rendelkezik. A kiszivárgott poszter szerint 5,5 hüvelykes kijelzővel, Snapdragon 625 processzorral és 4 GB RAM-mal lesz szerelve. Az árcímkén 1.999 Yuan (~ 295 $) szerepel. Említésre került egy nagyobb verzió is, amiben Snapdragon 660 fog ketyegni, 6GB RAM és 64GB belső tároló mellett. Ha az alapváltozat 300$ körüli áron lesz, akkor ez nem lehet több 350$-nál.

Xiaomi töltötte fel a Weibo oldalára a fenti fotót, amin egy Mr. X fotóstúdiójának a reklámja van, de később az Mi 5X nagykövete, Wu Yifan megerősítette saját Weibo oldalán egy képpel, melyen bizony a telefont tartja a kezében abban a bizonyos fotóstúdióban.

Ránagyítva a képre, a kezében tartott telefonra, bizony ez az a telefon, amit nemrég kiszivárogtattak, a dupla hátsó kamerával, ez a Xiaomi Mi 5X (X1).

 

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -