KezdőlapHírekA Xiaomi Mi 5X július 26-án indulhat, ugyanazon a napon, mint a...

A Xiaomi Mi 5X július 26-án indulhat, ugyanazon a napon, mint a Meizu Pro7!

Ma reggel tudtuk meg, hogy a Meizu július 26-án mutatja be a következő zászlóshajóját, a Pro7-t. Kevin Wang, a tech-elemző új adatai szerint, a Xiaomi ugyanazon a napon egy rendezvényt fog tartani. Bár nem jósolta meg, hogy milyen készüléket mutatnak be, de ha pletykáknak lehet hinni, akkor a Xiaomi Mi 5X lesz az.

A Xiaomi Mi 5X a legfrissebb Xiaomi telefon a hírek/pletykák szerint. A legújabb  okostelefonjuk, mint a Vivo és az OPPO, kimondottan a fényképezésre fog specializálódni. Az eddigi pletykák szerint a Xiaomi egy új almárkát akart indítani, Lamni (Blue Rice), ezen belűl Lamni X1, de ezek szerint ez marad pletyka szinten, nincs valóság alapja.

A Xiaomi Mi 5X kétféle hátsó kamerával érkezhet, egy Sony IMX386 és egy Samsung S5K3M3 CMOS érzékelő kombinációjából fognak állni és 16MP-es elülső kamerával is fog rendelkezik. A kiszivárgott poszter szerint 5,5 hüvelykes kijelzővel, Snapdragon 625 processzorral és 4 GB RAM-mal lesz szerelve. Az árcímkén 1.999 Yuan (~ 295 $) szerepel. Említésre került egy nagyobb verzió is, amiben Snapdragon 660 fog ketyegni, 6GB RAM és 64GB belső tároló mellett. Ha az alapváltozat 300$ körüli áron lesz, akkor ez nem lehet több 350$-nál.

Xiaomi töltötte fel a Weibo oldalára a fenti fotót, amin egy Mr. X fotóstúdiójának a reklámja van, de később az Mi 5X nagykövete, Wu Yifan megerősítette saját Weibo oldalán egy képpel, melyen bizony a telefont tartja a kezében abban a bizonyos fotóstúdióban.

Ránagyítva a képre, a kezében tartott telefonra, bizony ez az a telefon, amit nemrég kiszivárogtattak, a dupla hátsó kamerával, ez a Xiaomi Mi 5X (X1).

 

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img