web analytics
KezdőlapKiemelt hírekXiaomi Mi 5, Mi Mix, Mi Note 2 Android Oreo Global Beta...

Xiaomi Mi 5, Mi Mix, Mi Note 2 Android Oreo Global Beta tesztelés elkezdődött, hamarosan jön a Stabil változat is

Hetekkel ezelőtt látott napvilágot néhány telefonra az Android 8.0 Oreo alapú MIUI9 kínai  fejlesztői változata, mint a Xiaomi Mi5, Mi Mix és Mi Note 2 telefonokra. A Xiaomi a MIUI angol fórumán erősítette meg, hogy a Global, az az a magyar nyelvet is tartalmazó frissítését tesztelhetik kiválasztott MIUI rajongók.

Viszont a Stabil MIUI 9.5 verzió elérhetősége akár 30 okostelefonra is kiterjed, azonban a frissítés csak a legfrissebb MIUI verziót tartalmazza és nem az Android operációs rendszer újabb verzióját. 2018 márciustól elérhető az alábbi telefonokra: Redmi Note 3 Special Edition, Redmi Note 3 Qualcomm, Redmi Note 4 Qualcomm/Redmi Note 4X, Mi Max, Mi Max Prime, Redmi 3S, Redmi 4 Prime, Redmi 4A and Redmi Note 4 MTK. A többi készülékre elméletileg már áprilisban számíthatunk, mint pl.: Xiaomi Redmi Note 5A Prime/Redmi Y1, Redmi Note 5A/Redmi Y1 Lite, Redmi 5A, Redmi 5 Plus, Redmi Note 5, Redmi 5, Mi Max 2, Mi 5, Redmi 4X, Mi 6 and Mi Mix 2

Visszatérve a Global fejlesztői ágra, a Xiaomi már kiadta az Android 8.0 Oreo frissítést olyan eszközökhöz, mint az Mi A1, Mi MIX 2, Mi 6, Redmi Note 5 Pro. De vannak olyan eszközök is, mint az Mi Note 3, Redmi 5, Redmi Note 5, Redmi 5A, Redmi 5A Prime, Redmi Note 5A, Redmi Note 5A Prime Mi Max 2, Mi Note 2, Mi MIX, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5, Mi 5X, Mi 5C és Mi Pad 3 még nem kapták meg az új Android alapot.

Mint azt fentebb említettem, a tesztelők keresése elindult az Android 8 Global beta rom teszteléséhez, így pár héten belül várható a publikus kiadás. Ha van kedved részt venni és megfelelsz az elvárásoknak, itt jelentkezhetsz az angol fórumon, ha rendelkezel Xiaomi Mi5, Mi Mix vagy Mi note 2 telefon egyikével. A Stabil ROM megjelenése a publikus beta rom megjelenése után kb. 1 hónappal várható, így volt ez az Mi6 esetén is, januárban kezdődtek a tesztek és február végén már meg is jelent az Android Oreo alapú Global Stabil rom.

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -spot_img

Legújabb cikkek

spot_img