KezdőlapHírekXiaomi Mi 11 - xiaomi.eu - telepítés - öröm

Xiaomi Mi 11 – xiaomi.eu – telepítés – öröm

Biztos hallottatok már a xiaomi.eu romokról, azoknak előnyeiről a globál rendszerhez képest. Erről írtam is egy cikket nem is olyan rég, amit itt olvashattok el. Eddig a Mi 11-re csak fastboot telepítési lehetőség volt, de már az egyszerűbb TWRP/recovery is elérhető! Mutatom!
A művelethez elengedhetetlen. hogy a bootloader nyitva legyen! Ez viszont a legtöbb eladónál garanciavesztést jelent, de előtte érdeklődj a boltnál, vagy olvasd el a garanciális feltételeket.

A fájlokat a C:\Download mappába töltsd le, így a legegyszerűbb. Kezdjünk neki!

 1. Töltsd le a rom fájlt innen PC-re
 2. Töltsd le a TWRP-t innen PC-re
 3. Töltsd le az ADB és fastboot binárist innen PC-re
 4. Csomagold ki és telepítsd fel az ADB és fastboot segédprogramot
 5. Kapcsold ki a telefont és kapcsold be fastboot módban (hangerő le + bekapcs)
 6. Dugd rá a PC-re a telefont
 7. Nyiss egy parancssort és navigálj a C:\Download mappába
 8. Ellenőrizd a telefon csatlakozását a “fastboot devices” paranccsal. Ha visszakapsz egy kódsort, akkor oké, ha nem, akkor nem oké, nézz utána
 9. Indítsd el a telefont TWRP-ben a következő paranccsal: “fastboot boot mi-11-twrp3.5.1-recovery-v21.5.10_decrypted.img”
 10. Ha a telefon elindult TWRP módban, akkor minden oké és mehet fel rá a rom fájl. Ha kéri a TWRP, add meg neki a zárképernyő kódját.
 11. Az angol nyelvet a jobb oldali oszlopban, alulról a második gomb alatt tudod beállítani, felül földgömb, English, szürke gomb.
 12. Ekkor megjelenik a telefon bármely fájlkezelőben a PC-n, töltsd fel a rom file-t a telefonra
 13. A TWRP menüben: Install – ROM file betallóz – feltelepít. A végeztével mehet egy Wipe Cache is és REBOOT

Ha valami nem tiszta és segítségre lenne szükséged, akkor a magyar fórumon mindenre megkapod a választ, csak kattints ide.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek