web analytics
KezdőlapMi okostelefonokBemutatóXiaomi Mi 11 család - Magyarországi premier

Xiaomi Mi 11 család – Magyarországi premier

A Xiaomi Mi 11 család nem újdonság már számotokra, hisz majdnem minden telefont leteszteltünk, bemutattunk már nektek. A magyar Xiaomi-nak még nem volt lehetősége bemutatni nektek, így most sort kerítenek rá egy élő stream keretein belül.

Xiaomi Mi 11 család Magyarországi premier

A Xiaomi Mi 11 család jelenleg öt tagból áll, Mi 11, Mi 11 Lite, Mi 11 Lite 5G, Mi 11i és Mi 11 Ultra. Ebből a nevéből is kikövetkeztethető, a Mi 11 Lite a legolcsóbb és a Mi 11 Ultra a legdrágább modell, ami 105.000 – 530.000 Ft között mozog. A Lite és Lite 5G nagyon közel van egymáshoz, az 5G-s SoC a különbség, minden másban ugyan az.

A következő a Mi 11i, ami már elég nagy ugrás árban is, ugyan is hivatalos forrásból 250e jó magyar forintért dobálják. De legalább már csúcshardver van benne, SD888 személyében. Majd jön a sima Mi 11 és a világ legjobb kamerájával rendelkező telefon, az Ultra.

Az élő adásokat Youtube csatornánkon és Facebook oldalunkon is követhetitek! Gyertek, csevegjetek velünk a bemutató alatt!

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -spot_img

Legújabb cikkek

spot_img