Bár már csak 2 nap van hátra a bemutatóig, addig lassan mindent tudni fogunk már a Xiaomi Mi 10 és Mi 10 Pro telefonokról. De ahogy ismerjük a Xiaomi-t, nem az előre szivárogtatott infókkal akarnak ott is lenyűgözni, hanem azzal, amit nem árulnak el!
A Xiaomi Mi 10 minden verziójára igaz lesz pár dolog, mint az előző cikkben is leírt proci, memória, wifi, stb. hardver, ezen felül végre igazi sztereó hangszórókat kap! Három hangszóró lesz a telefonokban fizikailag, szóval nem a beszéd hangszórót fogják felhasználni, hogy fektetve, legyen mind két oldalt hang – bár eddig elég halovány sikerrel. A telefont elforgatva tökéletes sztereó élményt fog nyújtani zene, film és játék alatt, új fajta, Redmi telefonokban ismert hangszórók továbbfejlesztésével hangosabb és tisztább hangképzésre lesz képes, elfogadható magas és mély sugárzással. Szóval ezzel is odavág a Xiaomi a piacnak!

És az egyik fenti kép buktatta le – valszeg szándékosan – a Xiaomi Mi 10 akkumulátorának kapacitását. Az már kiderült, hogy 65W vezetékes gyorstöltést és 30W vezeték nélküli töltést kap (pletykák szerint), amivel a beépített 4.400 mAh cella tölthető. Jó kérdés, hogy ez mire lesz elegendő? Mindenre IS! Mint korábban írtam, az SD865, WiFi6, LPDDR5, képernyő is és a többi komponens az elődhöz képest csökkentett energiafelhasználással kecsegtet, akkor jobb SoT hozható ki belőle, mint eddig bármiből!

2 nap múlva minden kiderül! Tartsatok velünk!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ