Ezen a héten jelentették be Kínában a Xiaomi Mi 10 Youth Edition 5G telefont, ami elméletileg nálunk Xiaomi Mi 10 Lite 5G néven fog megjelenni.
A Xiaomi Mi 10 Lite 5G fiatalos külsejével és színeivel máris belopta magát a rajongók szívébe. A színes házzal még nem lehet eladni egy telefont, így hát a Xiaomi megint beújított kamera terén és megfejelte a nagytesó szenzorait.

A Xiaomi és a Redmi sem fejlesztett még ekkorát a kameráján. Főleg nem ilyen technológiával, amit már konkurens márkánál már találkozhattunk, végre megérkezett a periszkópos nagyítás, avagy optikai zoom. Összesen 50x nagyítást elérő lencsetag optikailag csak 5x nagyítást tesz lehetővé, de ezt megszorozzák 10x hibrid nagyítással és így lesz összesem 50x. Valahogy így:

Xiaomi Mi 10 Lite 5G – 50x zoom 😲

Közzétette: Szabó Kornél – 2020. április 24., péntek

Azon felül, hogy ekkora nagyításra képes még jó minőség mellett, a zoom rendszer OIS képstabilizátorral is rendelkezik.

Közzétette: Szabó Kornél – 2020. április 24., péntek

A zoom kamera mellett természetesen helyet foglalnak a szokásos képérzékelők is, mint az ultraszéles látószög, vagy a makró lencse és portré. A képérzékelők felbontásáról még nem esett szó, de valószínűleg 64 MP a fő kamera, 8 MP, a széles látószögű, 5 MP makró és 2 MP portré. De ezen felül a szoftver is fejlesztésre került, hisz ebben a telefonban már a MIUI 12 dübörög, aminek fejlett kamera appja, nagyon sok újdonságot tartalmaz.

Az új AI kamera szoftver új videó blog, az az vlog funkciókat is tartalmazni fog, és emellett érdekes és csodálatos képek létrehozásában is óriási szerepet kap.

Xiaomi Mi 10 Lite 5G – Speciális kamera effekt 🤩

Közzétette: Szabó Kornél – 2020. április 24., péntek

A Xiaomi Mi 10 Youth Edition 5G 2020.04.27-én mutatják be Kínában, a MIUI 12 rendszerrel és talán egy Redmi tablettel közösen. Amint többet tudunk, jövünk a részletekkel, de hétfőn reggel a Facebook csoportunkban követheted élőben az eseményt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ