- Hirdetés -
()

A Xiaomi újra bevette Indiát február 14-én és bemutatta a várva várt Redmi Note legújabb telefonjait. A Redmi Note 5 a vártaknak megfelelően a Redmi 5 Plus indiai változata, ellenben a Redmi Note 5 Pro viszont egy teljesen új készülék. Az “új” telefonok értékesítése február 22-én kezdődik Indiában és egyéb globális on-line és off-line üzletekben.

Az indiai piacra szánt készülékek több mint 95%-át helyben gyártják. Indiában már 3 gyára van a Xiaomi-nak és a termelékenység fejlődése a legjobb jelenleg az országban, ezt mutatják az IDC számai is, Xiaomi India első számú telefongyártója. Kumar Jain, a Xiaomi India vezetője elmondta, hogy a pár napja bemutatott telefonok is 100%-osan Indiában készítik és állítják össze.

Xiaomi India további tervei közt nem csak a telefonok helyi gyártásai van, hanem egyéb, más területen is kiemelkedő Xiaomi termék, mint a nem rég elkezdett külső akkumulátor gyártása. Erről Kumar is említést tett:

A top 10 okostelefon Indiában 2017-ben hat Xiaomi telefon volt. Az interneten 57 százalékos piaci részesedéssel rendelkezünk, és közel 11 százalékuk van az országban offline állapotban. A kihívás az, hogy megvédjük az online területet és felemeljük az offline jelenlétünket egy erős, hosszú évekre szóló növekedési időszakra.

 

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -